Vacature Servicetechnicus W - Amsterdam

Amsterdam

Krosto Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jouw nieuwe werkplek!

Krosto Techniek is een technisch bemiddelingsbureau. En we hebben goed nieuws voor je! We hebben namelijk een technische vacature voor een Servicetechnicus W bij een hele gave opdrachtgever!

Je gaat aan de slag voor een betrokken, gezellig en bovendien professioneel bedrijf uit de installatietechniek. Ze hebben een goede positie en een gezonde, toekomstbestendige bedrijfsvoering.


Dit ga je doen als Servicetechnicus W
  • In deze functie werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de service en onderhoud aan verschillende installaties.
  • Je bent hierin voornamelijk verantwoordelijk voor de meer complexe installaties.
  • Je bent in staat op afstand de installaties te monitoren en storingen te verhelpen.
  • Het voeren van een correcte en adequate administratie is in deze functie van groot belang en het draaien van storingsdienst is onderdeel van deze functie.

Dit vragen we van de Servicetechnicus W
  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en een diploma richting Installatietechniek of Servicetechnicus (niveau 3 of 4).
  • Deze is aangevuld met functiegerichte opleidingen en/of cursussen om je skills te verbeteren.

Je wordt gewaardeerd!
Je gaat aan de slag bij een dynamisch bedrijf. Als servicetechnicus (w) krijg je een auto van de zaak en heb je een uitdagende functie met veel waardering. Er wordt geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt. Je hebt uitzicht op doorgroeimogelijkheden én op een vaste aanstelling! Ook krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op de functie Servicetechnicus W!

Klinkt het functieprofiel van de Servicemonteur/ servicetechnicus W je als muziek in je oren? Dan horen we graag van je. Stuur je sollicitatiebrief samen met je cv naar ons toe en we gaan vandaag nog voor je aan de slag.

Is dit toch niet de technische functie voor jou, neem dan een kijkje bij de andere technische vacatures die we voor je verzamelden. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Ook wanneer je iemand kent wie deze technische functie op het lijf is geschreven, dan horen we graag van je!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Krosto techniek is in 2004 opgericht door Erwin Krook en Jeroen van der Stokker. Toen hadden ze al meer dan 10 jaar ervaring in de technische detachering. Deze kennis is inmiddels aangevuld met die van onze kundige consultants. Allemaal hebben ze een technische achtergrond. Ze weten precies waarover ze praten. Om de markt nog beter te leren kennen, richt Krosto zich op een aantal technische deelgebieden, te weten:

> Machinebouw
> Installatietechniek
> Industrie

Ieder aandachtsgebied heeft zijn eigen consultants. Want naast kennis en een uitgebreid netwerk ligt de kracht van Krosto bij de mensen die er werken.
Gevarieerd netwerk

Krosto bemiddelt technisch geschoolde vakmensen op mbo- en hbo-niveau. Specialisten op het gebied van uitvoering, engineering, management en technische commercie. Onze klanten zijn zeer verschillend. We werken samen met de kleine winkel op de hoek tot aan grote, landelijk opererende partijen. Gelukkig is ons kandidatenbestand net zo gevarieerd, zodat we voor beide iets kunnen betekenen.

lees meer

Contactpersoon Coen Hendriks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicetechnicus in Amsterdam