Vacature Management Trainee Zorg & Welzijn - Amsterdam

Amsterdam

High Select
  • High Select Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract / Traineeship
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij je carrière in de Zorg en Welzijnssector een kickstart geven? Weet jij dat je aan de slag wilt op management- of beleidsniveau, maar nog niet in welke richting? High Select biedt je een snelkookpan om erachter te komen in welke branche en op welke positie jij het best floreert. Neem een kijkje in de keuken van beleidsmakers, HRM, financiën, marketing en communicatie, kwaliteit, wet- en regelgeving. Ontdek waar jij je talenten in kan zetten!

Maak jij het waar?
Nadat je de sollicitatieprocedure succesvol hebt afgerond, begin je bij High Select met het Management Traineeship gericht op Zorg en Welzijn. Deze sector is enorm dynamisch en daarom extra uitdagend. Je voert een aantal projecten uit binnen verschillende organisaties. Of het nu gaat om draagvlak creëren voor een burgerinitiatief dat de 18-\+ problematiek opvangt, de herinrichting van een HRM-afdeling in een ouderenzorg organisatie of jeugdzorg beleid schrijven voor een gemeente, jij grijpt het met beide handen aan!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Om 08.30 uur 's ochtends kom je aan bij je opdrachtgever en begin je de dag met een lekker bakje koffie. Nadat je bent bijgepraat met je collega's heb je om 9.00 uur je eerste overleg waarin je het projectplan van jouw projectteam bespreekt. Tot aan de lunch besluit je dit projectplan verder uit te werken met je collega's. Tijdens de lunch krijg je bezoek van je Trainee-begeleider, die langskomt om bij te praten en te vragen hoe het met je gaat. Na een informeel en gezellig gesprek  ga je weer aan het werk tot de dag voorbij is. Je kijkt stiekem een beetje uit naar morgen want dan is het vrijdag. Je hebt geen zin in vrijdag omdat het bijna weekend is, maar omdat je dan een trainingsweekend hebt met alle Trainees van High Select. Een leuke afwisseling van je week waarin je veel leert, maar ook zeker veel gezelligheid zult ervaren.

lees meer

Gestelde eisen Wat bieden wij?
/ Tweejarig Traineeship Zorg en Welzijn;
/ Trainingsweekenden en maandelijkse workshops/trainingen;
/ Sociale activiteiten zoals partner-BBQ, teambuilding en galadiner;
/ Intervisie, ontwikkelassessment, coaching en begeleiding door je Trainee-begeleider;
/ Flexibele startdatum;
/ Marktconform salaris.

Wat bied jij?
/ Je bent (bijna) WO afgestudeerd en hebt een goede motivatie.
/ Je hebt maximaal drie jaar werkervaring.
/ Je bent bereid om de komende twee jaar intensief te investeren, ook in vrije tijd.
/ Je hebt een frisse blik en bent enthousiast.
/ Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
/ Je ziet het als een uitdaging om je in te zetten voor projecten door het hele land.
/ Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.
/ Je deelt onze kernwaarden: openheidlefkwaliteitpassie en ontwikkeling.

En heb jij het lef? Solliciteer dan nu en kom kennismaken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Let op: ons Traineeship heeft geen vaste startdatum, je kunt dus doorlopend starten.
Bedrijfsomschrijving Wij zorgen voor waardevolle verbindingen tussen zorg en talent. High Select biedt sinds 2002 verschillende Traineeships aan voor jonge, getalenteerde academici, specifiek voor de sector Zorg & Welzijn. Inmiddels kunnen wij ons specialist op het gebied van Talentontwikkeling noemen. Dit komt door ons uitgebreide en met het keurmerk Nationaal Talentontwikkeling bekroonde Traineeship, bestaande uit onder andere Trainingsweekenden, Inspiratiesessies, Intervisie-bijeenkomsten, E-assessments en intensieve Traineebegeleiding & Coaching.

Een Traineeship van High Select voegt waarde toe aan zowel de Trainee als aan het Project van de organisatie. De inzet van een Trainee van High Select kan op alle Projecten van niet-patiënt gerelateerde aard. Onze Trainees zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn allen flexibel, communicatief vaardig, resultaatgericht, initiatiefrijk, nieuwsgierig, hebben lef, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en stellen vragen als ‘waarom, hoe en wie’.

Hun achtergronden zijn divers, maar al onze Trainees zijn academisch geschoold en hebben een passie om waarde toe te voegen aan Zorg- en Welzijnsorganisaties.

Wij bieden verschillende diensten die aansluiten op uw behoeftes. Zo bieden wij het reguliere Zorg & Welzijn Traineeship, het InCompany Traineeship en het Maatwerk Traineeship aan. Deze zijn hieronder verder uitgelicht.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Nouschka Haven
0613960347
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beleidsadviseur in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures