Vacature Evenementenbeveiliger - Amsterdam

Amsterdam

Dutch Crowd Security
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wie zijn wij?

Dutch Crowd Security heeft jarenlange ervaring in diverse beveiligingsdiensten door heel Nederland. Van objectbeveiliging tot evenementenbeveiliging en van hotelbeveiliging tot bouwbeveiliging. Door de jaren heen hebben wij veel mooie en grote evenementen mogen begeleiden en dat doen we nu nog steeds met veel passie en plezier.

Om beveiliging van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werken we uitsluitend met goed getrainde (evenementen)beveiligers. We trainen onze beveiligers dan ook voortdurend op calamiteiten, ziektebeelden, drugsherkenning, hospitality en predictive profiling, zodat ze in risicovolle situaties exact weten hoe te handelen. Daarnaast werken we vanuit een klantvriendelijke interventietechniek en hebben we voldoende kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij verzorgen veel grote evenementen (o.a. Europees kampioenschap, Koningsdag, voetbalwedstrijden en andere evenementen in de Johan Cruijff Arena), festivals (o.a. Dance Valley en Dutch valley), en kleine tot middelgrote evenementen (o.a. in diverse winkel- & hotelketens) door heel Nederland. Als evenementen beveiliger zorg jij samen met je collega´s voor een veilige en fijne sfeer voor de bezoekers. Dit doe je onder andere door alle veiligheidswerkzaamheden goed en scherp uit te voeren. Tevens ben jij mede het gezicht van een evenement, jij straalt hospitality uit en treedt op als het verlengstuk van de organisatie. Tijdens jouw dienst werkt je veel samen met jouw leidinggevende, collega’s en de veiligheidsdiensten.

Hierin herken jij jezelf als persoon:

• Jij bent in het bezit van een ESO en/of Beveiligers diploma

• Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

• Jij bent communicatief sterk

• Jij staat sterk in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan

• Jij weet van aanpakken

• Jij straalt hospitality uit

• Jij bent bereid om op onregelmatige tijden en dagen te werken, 7 dagen per week

Dit is wat wij jou kunnen bieden:

• Een uitdagende baan en werkplek

• Marktconform salaris

• Reiskostenvergoeding

• Oproepovereenkomst

Solliciteren?

Spreekt bovenstaande jou aan en denk jij te kunnen voldoen aan het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via de site of per mail via [email protected] o.v.v. DCS allround beveiliger voorzien van een korte motivatiebrief en een up to date cv inclusief (pas-)foto van jezelf en wellicht kunnen wij jou op korte termijn welkom heten bij Dutch Crowd Security.

Acquisitie op deze vacature is niet gewenst

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Werken bij Dutch Crowd Security is werken voor toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij graag meewerken aan de veiligheid van verschillende objecten, winkels en/of evenementen? Sluit je dan aan bij het team van Dutch Crowd Security, dan doen we dit samen. Een carrière bij DCS biedt jou de mogelijkheid om te werken in een uitdagende en afwisselende functie, onderdeel te zijn van een leuk team en ervaring op te doen in de branche.

Wat kunnen we jou bieden?
- Uitdagend en afwisselend werk
- Pensioen
- Reiskostenvergoeding
- 13 keer per jaar salaris
- Onregelmatigheidstoeslagen waardoor je salaris flink kan oplopen
- 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
- Interessante doorgroeimogelijkheden

lees meer

Contactpersoon Dutch Crowd Security
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiliger in Amsterdam