Vacature Stukadoor Amsterdam

Amsterdam

Ruimbaan Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij de vakman die met passie het stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels? Versta jij je vak en zorg je graag voor verfraaiing en bescherming van het interieur? Ben jij een Stukadoor in hart en nieren? Dan willen wij jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Stukadoor voor een project in Amsterdam! Bij dit project ga je woontorens voorzien van stucwerk. Je gaat stucwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafond en gevels. Je hebt echt een passie voor dit vak en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om een goed resultaat te leveren en hierbij let je goed op de bescherming van het interieur.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten doet!

lees meer

Gestelde eisen
Vereisten:
  • Je hebt ervaring met het voorbereiden van het oppervlak, het voorstrijken van de ondergrond, het aanbrengen van de mortel op het oppervlak en het gladmaken van het oppervlak
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt bij voorkeur over eigen vervoer
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B), Auto aanhanger (BE)
Bedrijfsomschrijving Ruimbaan is ervan overtuigd dat iedereen plezier in zijn/haar werk kan hebben. Om goed te kunnen presteren, moet je gewoon helemaal happy zijn met je baan, de werksfeer en je collega's. Daarom checken we van tevoren grondig of het beoogde werk en de bedrijfscultuur wel bij jou passen. Dat kan alleen als we je persoonlijk kennen en je ons vertelt wat je boeit en waar je krachten liggen.

lees meer

Contactpersoon Francoise Weurman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Stukadoor in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures