Vacature Tandartsassistent - Amsterdam

Amsterdam

Rovidam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jij bent die vrolijke allrounder!

Rovidam is op zoek naar een enthousiaste tandartsassistent voor 3 dagen per week. Vrolijk, niets is jou teveel en je ziet het werk? Herkenbaar? Perfect. Jij bent dan precies de persoon waar wij graag mee werken. Op zoek naar leuke collega's in een mooie sfeervolle omgeving, dan val jij hier helemaal op je plek.


Rovidam, ik vertel je er even iets meer over

Rovidam werkt snel en gedegen. Wat het jou kost? Rovidam bemiddelt kandidaten gratis. En bewijst zich voortdurend in het snel vinden van passende banen binnen de dentale sector. Wij regelen jobs!

Samen werken aan samenwerken!


Wat bieden we je aan
Rovidam Mondzorgbanen is op zoek naar een gezellige assistent voor 3-4 dagen per week. Als tandartsassistent weet jij als geen ander hoe je op een prettige wijze omgaat met patiënten. Je assisteert de tandarts tijdens behandelingen en zorgt ervoor dat deze op een fijne en gestroomlijnde manier verlopen. Denk hierbij ook aan het maken van mondscans en eventueel balie- en sterilisatiewerkzaamheden.

Ga jij hier werken?

Bij een moderne groepspraktijk onder de rook van Amsterdam, met verschillende specialismen en waar volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken wordt gewerkt. Wat handig om te weten, reiskosten worden vergoed. Kom je met het ov dan is dat om de hoek. Met de auto dan eventjes aan de wandel.


Ben jij dit?
Met plezier naar je werk, dat kan dus gewoon!
Je vindt het fijn om in dagdienst te gaan werken, Exquise is voor jou gesneden koek. Jij bent het zonnetje in huis. Je houdt van structuur en werkt systematisch, sociaal en communicatief vaardig. Het leveren van kwaliteit vind je belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een

  • Enthousiaste, allround tandartsassistent
  • Topvacature!!!

Interesse?

Top! We zetten graag een tandje bij en vinden jouw nieuwe mondzorgbaan.
[email protected]
06-27156655

Refnr vacature ROKD15312


Tijd voor een kopje thee met een koekje erbij?

Oh ja en nog even dit!
Ken jij nog iemand die op zoek is naar een job in de tandheelkunde, dan horen wij dat graag. Als jij ons in contact brengt met die leuke kandidaat en die daadwerkelijk aan de slag gaat via Rovidam, dan krijg je 'n High Tea Bon voor 2 personen. Hoe leuk is dat!! Dus kom maar door. Wij houden wel van mond tot mond reclame.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Rovidam Mondzorgbanen werft en selecteert met haar ervaren consultants snel en adequaat de juiste professional voor de juiste tandartspraktijk. Onze consultant in uw regio helpt u graag.
Contactpersoon K. van Druenen - Pessers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tandartsassistent in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures