Vacature Beveiligingsmonteur - Amsterdam

Amsterdam

Igen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Onze opdrachtgever is met spoed opzoek naar een beveiligingsmonteur, iets voor jou? Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam & Schiedam. De kernactiviteiten zijn het ontwerpen, installeren, opleveren en onderhouden van zowel elektrotechnische- als beveiligingsinstallaties. Zowel de zakelijke als de particuliere markt wordt bediend en het bedrijf beschikt over alle benodigde certificeringen om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Wat ga je doen? 

Als fulltime beveiligingsmonteur bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het installeren, programmeren en opleveren van alarminstallaties, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrolesystemen. Ook het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud behoort tot de dagelijkse praktijk. Je hebt ook een belangrijke informerende rol. Klanten zitten vol vragen en verwachten duidelijke instructies. Voor dit allemaal kan je goed communiceren en breng je een brede ervaring mee.

Wat heb jij te bieden? 

 • Minimaal een MBV diploma;
 • Ervaring als beveiligingsmonteur is een pré, maar geen vereiste
 • Woonachtig in de regio van Amsterdam;
 • een rijbewijs B / BE;
 • Grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ervaring

Werken voor igen

igen is een jonge organisatie met jonge enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. We werken met mensen met een technische HBO/WO opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. De sleutel tot ons succes ligt in de persoonlijke aandacht voor onze collega’s en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een collega waarmee we nauw in contact staan in goede en minder goede tijden. Daarbij hoort actieve en continue begeleiding om jouw ontwikkeling te bevorderen.

Jouw eigen ontwikkeling staat bij igen centraal! We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten, maar laten je daarin volledig vrij. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze ambitie vanuit jezelf moet komen en dat alleen jij het geschikte moment kunt bepalen om hiermee te starten. De combinatie van werkervaring, certificaten en een actieve en positieve werkhouding gaan er uiteindelijk voor zorgen dat je snel stappen maakt en voor je het weet door kunt groeien naar jouw uiteindelijke droombaan. Work hard and have fun, dat is igen.

Dit betekent:

 • Leerzame en uitdagende projecten bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers;
 • Een goed salaris;
 • Volledige reiskostenvergoeding en een leaseauto;
 • Uitgebreide mogelijkheden voor het ontwikkelen van jezelf d.m.v. opleidingen en certificeringen;
 • Een jaarcontract met een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • 8,33% vakantiegeld.

Is dit een match?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en word je hier net zo enthousiast van als wij? Solliciteer dan nu direct door je contactgegevens achter te laten op onze website! Je kunt ook je vragen en cv mailen naar [email protected] of bellen/appen naar 06-30266896 (Mike Duineveld).


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn igen.
Een organisatie voor en door Young Professionals.
igen wil alle organisaties in Nederland laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van de Digital Generation kan inzetten en laten groeien. Get ready for the Digital Natives!
En een betere wereld begint bij jezelf 😉 Het hoofdkantoor van igen bevindt zich in een bruisende Startup Community, een samenleving van Young Professionals waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen.
In onze Urban Office draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Dat is igen.

lees meer

Contactpersoon Igen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiligingsmonteur in Amsterdam