Vacature Starter werkvoorbereider infra regio Amsterdam

Amsterdam

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een opdrachtgever uit de regio Amsterdam, zoek ik een starter werkvoorbereider infra. In deze functie ga je nauw samenwerken met een ervaren hoofd bedrijfsbureau. Je bent flexibel en leergierig. Na een inwerktraject bewijs je jouw zelfstandigheid en vakkundigheid. Je zult doorgroeien tot volwaardig werkvoorbereider. Ben jij ambitieus en hardwerkend? Heb jij minimaal een mbo diploma infra? Dan is deze functie wat voor jou! Bel me op 0612138363. Je kan je belangstelling ook mailen naar [email protected]   

 • Het is een startersfunctie. Je werkt samen met een ervaren werkvoorbereider
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse infra projecten
 • Het controleren van het tekenwerk en bestek en tekeningen van onderaannemers
 • Samenwerking met de afdelingen calculatie, uitvoering en inkoop
 • Na een inwerkperiode en laat je jouw vakkundigheid en zelfstandigheid zien. Je groeit dan door naar werkvoorbereider infra.

lees meer

Gestelde eisen
 • Minimaal een opleiding mbo infratechniek
 • Affiniteit met moderne contractvormen, zoals EMVI en D&C
 • Stage en werkervaring
 • Communicatief ben je sterk
 • Je ontwikkelt je zelf snel en bent leergierig
 • Oog voor detail

lees meer

Extra informatie
 • Een goed salaris
 • Geweldige kans met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden bij een snel groeiend bedrijf
 • Goede en heldere secundaire arbeidsvoorwaarden
Solliciteren bij

Ben jij nieuwsgierig naar de functie van starter werkvoorbereider infra in Amsterdam? Neem dan contact met mij op. Ik ben telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op 0612138363. Je kunt me ook mailen naar [email protected] Ik hoor graag van je!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Phil Albers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Civiel in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures