Vacature Klantenservicemedewerker Senior (Parttime) Hartelijk & Persoonlijk - Amsterdam

Amsterdam

Career Factory
  • Career Factory Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Klantenservicemedewerker; ben jij ‘verzorgend’ naar jouw klanten? Wil jij ze graag in de watten leggen en zorg jij ervoor dat iedere klant zich speciaal voelt? Doordat je klantvragen altijd op een zeer persoonlijke en dus ook creatieve wijze beantwoordt, zorg je voor een optimale klantbeleving en tevredenheid. Je hebt aandacht voor iedere klant, ongeacht de vraag of de uitdagingen die zij je geven.  Een zeer persoonlijke benadering wordt gehanteerd en er wordt dus zeker niet met scripts of standaard correspondentie gewerkt. Je gebruikt verschillende kanalen om klantcontact te onderhouden en wisselt deze af: email, social media, chat en telefoon. Natuurlijk word je goed opgeleid en word je een gestructureerd inwerktraject geboden. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal! Dus ook na een inwerkperiode vol trainingen, zal je goed begeleid worden, zodat jij je persoonlijk kan blijven ontwikkelen!
 

lees meer

Gestelde eisen Zorgzaam, dienstverlenend, klantgericht, goed luisterend vermogen, communicatief en oprecht hartelijk, zijn woorden die jij benoemt als je jezelf omschrijft! Als klantenservicemedewerker is uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal essentieel. Je weet je goed uit te drukken in deze talen en bent ook ‘warm, persoonlijk en creatief’ in het contact met klanten. Je bent parttime beschikbaar; vanaf 24 uur per week is mogelijk. Ook ben je flexibel in de te werken dagen. Samen met jouw collega’s bepaal je de werktijden en vrije dagen (er wordt 7 dagen per week gewerkt, ook in de avonden). Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring in een klantgerichte, communicatie en/of administratieve functie. Het belangrijkste is, dat je oprecht blij wordt van een blije klant!
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Aantal uur per week 24 uur p/w
24
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Klantenservicemedewerker; er wordt goed voor je gezorgd; een gezonde lunch, een  macbook, vers fruit, korting op producten, Leuke feesten, maar ook worden er sportfaciliteiten geboden. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan als Klantenservicemedewerker aangeboden krijgt. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring, vanaf E 2.300,-- bruto per maand. Je wordt uitstekend ingewerkt, zodat je alle kennis hebt om jouw vak goed te kunnen uitoefenen. Ook kan de organisatie goede groeimogelijkheden bieden.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als klantenservicemedewerker werk je voor een succesvol en continue groeiende Nederlandse organisatie. Inmiddels is zij actief over de gehele wereld en zeker niet uitgegroeid. Wil jij ook met grote trots over jouw werkgever praten? Trots niet alleen op de producten en het merk, maar vooral ook de bedrijfscultuur die een mooi balans biedt van hard werken en ‘warmte’. Een huiselijke werkplek (ook na corona tijd op kantoor) en persoonlijke ontwikkeling staan centraal!
 

lees meer

Contactpersoon Nicole Jelissen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Amsterdam