Vacature Shovelmachinist / Kraanmachinist - Amsterdam

Amsterdam

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor werkzaamheden bij een groot afvalverwerkingsbedrijf in het havengebied van Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar ervaren machinisten. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren van afval en het vullen van bunkers m.b.v. een mobiele kraan en het opschuiven van afval m.b.v. een shovel. Naast het bedienen van machines zal je ook hand en span werkzaamheden uitvoeren en ben je in staat kleine storingen te verhelpen en dagelijks onderhoud uit te voeren aan de machine. Kortom gevarieerde baan! Onze voorkeur gaat uit naar machinisten die ervaring hebben met het besturen van meerdere machines, maar ook machinisten die ervaring hebben met één van deze machines zijn meer dan welkom om te solliciteren!

Functie-eisen
• Aantoonbare ervaring op een 20 tons mobiele kraan; • Aantoonbare ervaring op een shovel; • Ervaring op meerdere van bovenstaande machines is een sterke pré; • In het bezit van een VCA certificaat.

Arbeidsvoorwaarden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO Beroepsgoederenvervoer, D-schaal.

Dienstverband
Je gaat via FID aan het werk bij de opdrachtgever. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd in 2 ploegendienst Je werktijden zijn van 06.00-16.00 uur of van 09.00-19.00 uur. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een vast dienstverband. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Bel dan gerust naar 033-46 22 688 of stuur een mail met je cv naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Shovelmachinist in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures