Vacature Machinist onkruidbestrijding omgeving Amsterdam

Amsterdam

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als machinist wavemachine in omgeving Amsterdam ga jij aan de hand van een kaart aan de gang in jouw werkgebied. Daarnaast draag jij ook de verantwoordelijkheid voor de wavemachine, dus wanneer er klein onderhoud moet gebeuren, ben jij ook niet vies om jouw handen hiervoor uit de mouwen te steken.
Het verkeer houdt je aan de juiste kant van de machine. Het werk geeft je veel vrijheid om je eigen dag in te delen en je eigen routes te bepalen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vaste werktijden zijn voor jouw niet belangrijk.

lees meer

Gestelde eisen Jij hebt je rijbewijs B (BE is een pré),Jij hebt al relevante werkervaring,Jij werkt netjes,VCA certificaat (of bent bereid deze te halen),Je werkt graag zelfstandig,Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
De beste materialen om jouw klus te klaren,Geld natuurlijk,Veilige en goede materialen (PBM’s),Een vast contactpersoon bij Globen (gewoon appen of bellen voor al je vragen),Borrels en barbecues met jouw Globen collega’s

lees meer

Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Douwe Verburg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machinist in Amsterdam