Vacature Medewerker Groenvoorziening in Amsterdam

Amsterdam

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Voor de stad Amsterdam zijn wij op zoek naar medewerkers groenvoorziening en bijmaaiers voor dit seizoen. Er zijn nieuwe wijken in onderhoud gekomen voor onze opdrachtgever en hiervoor zoeken wij groenmedewerkers. Het is een groot groenbedrijf die vanuit verschillende standplaatsen in Nederland functioneert.
Wat ga je doen?

Als medewerker groenvoorziening verricht je diverse werkzaamheden, zoals bosmaaien, snoeien en schoffelen. Maar ook aanplantwerkzaamheden in de winter en boomonderhoud horen bij de werkzaamheden. Samen met een groepje collega's verricht je het groenonderhoud in Amsterdam.

Dit bedrijf voert diverse werkzaamheden uit door Nederland en heeft ook borstel- en maaimachines in Amsterdam.

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Als medewerker groenvoorziening is ervaring in het groenonderhoud mooi meegenomen. In ieder geval heb je groene vingers en wil je graag leren! 

Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.300 p/m
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?

Bij Baneninhetgroen houden we van korte lijnen en snelle reacties. Je kan afwisselend werk verwachten en indien gewenst helpen we je verder met cursussen of opleidingen. 

Salaris is conform de hoveniers CAO en ook relevant aan ervaring en opleidingsachtergrond. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Amsterdam