Vacature PRO-SENT ZOEKT EEN RECRUITER! - Amsterdam

Amsterdam

Pro-Sent interim-management BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij werken binnen een kleine organisatie met een informele werksfeer?
Ben jij de innovatieve netwerker die in kansen denkt?
Wil jij nu eens écht van toegevoegde waarde zijn?
Kom dan werken bij Pro-Sent als recruiter!

Over Pro-Sent
Sinds 2015 bemiddelt Pro-Sent professionals binnen het fysiek en ruimtelijk domein bij gemeenten. We zijn een professionele, maar kleine organisatie en dat biedt veel voordelen. Zo nemen we met alle partijen de vrijheid om tot maatwerkovereenkomsten te komen. Pro-Sent gaat absoluut voor de langdurige samenwerking. We werken open en transparant en zorgen dat zaken echt goed geregeld zijn. Pro-Sent groeit gestaag; we weten de goede mensen aan ons te binden en blijven met elkaar verbonden door kwaliteit.

Jouw baan als recruiter
Als recruiter kom je nauw samen te werken met de twee relatiemanagers. Met z’n drieën zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele bemiddelingsproces. Je bouwt actief een netwerk van kandidaten. Dit doe je o.a. door te sourcen en kandidaten actief te benaderen om ze vervolgens te binden aan Pro-Sent. Het mooiste aan jouw functie is dat je echt iets kunt betekenen voor de kandidaten, namelijk een volgende stap in hun carrière en de vele opleidingsmogelijkheden.

Je werft en selecteert voornamelijk werkvoorbereiders, toezichthouders, directievoerders, projectleiders/-managers in het fysiek en ruimtelijk domein. Deze kandidaten worden bemiddeld binnen de publieke sector. Dankzij jouw oprechte interesse in de kandidaat weet jij als geen ander de connectie te maken en weet jij waar een consulent het best tot zijn recht gaat komen. Hiervoor heb je nieuwsgierigheid, inlevingsvermogen, creativiteit, daadkracht, maar ook mensenkennis nodig. Voor het maken van de juiste match werk je nauw samen met de relatiemanagers. Wanneer jij een interessante kandidaat hebt gevonden voer je vervolgens kennismakingsgesprekken om de kandidaat echt te leren kennen. Veel gesprekken zijn proactief, jij wilt achterhalen wat de wensen, ambities en kwaliteiten zijn. Wanneer de kandidaat op gesprek gaat bij een van de opdrachtgevers zorg jij ervoor dat ze tot in de puntjes zijn voorbereid. Jij bent dus de regisseur van het gehele werving en selectie traject. Een gedreven recruiter die zich thuis voelt in een omgeving waar vrijheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan; die past bij Pro-Sent!

lees meer

Gestelde eisen Dit ben jij
Naast dat jij beschikt over een afgeronde hbo of mbo-opleiding niveau 4 vinden wij het ook belangrijk dat jij:
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar bent
  • een doorzetter en geduldig bent, je laat je niet snel uit het veld slaan en haalt energie uit succesvolle matches en aannames
  • een netwerker bent, jij maakt makkelijk de verbinding met professionals
  • innovatief en creatief kandidaten weet te benaderen
  • het leuk vindt om samen te werken en successen weet te vieren
  • ervaring hebt met en passie hebt voor het recruitment vak

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Extra informatie Contact
Ben je enthousiast over de rol van recruiter bij Pro-Sent? Mooi, solliciteer dan direct. Wil je meer weten over het sollicitatieproces of over de vacature zelf? Bel of app mij, Willem Eijk 06-41189187 of stuur een mail [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving van toegevoegde waarde

Pro-Sent heeft zich sinds 2015 gespecialiseerd in het bemiddelen en detacheren van professionals bij verschillende overheden. Een bewuste keuze, want we hebben inhoudelijke ervaring met projecten in het fysiek en ruimtelijk domein. Hierdoor zijn wij dé sparringpartner voor onze opdrachtgevers.

Met veel van onze opdrachtgevers, voornamelijk overheden in het midden en westen van het land, hebben we een jarenlange samenwerking en voorzien we in de juiste professional op de juiste positie.

We zijn een professionele, maar kleine organisatie en dat biedt veel voordelen. We houden niet van procedures en protocollen. Liever nemen we de vrijheid om met alle partijen tot maatwerkovereenkomsten te komen. Zo halen we het beste uit al onze samenwerkingen. Waar we wel van houden is openheid en transparantie. Daarom worden de zaken bij ons écht goed geregeld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Recruiter in Amsterdam