Vacature Relatiebeheerder/Accountant AA - Amsterdam

Amsterdam

Headhuntersteam
 • Headhuntersteam Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

Dit grote en internationale kantoor staat met absolute zekerheid in de lijst van top 10 accountantskantoren in Nederland. Hier werken accountants, belastingadviseurs en management consultants voor uiteenlopende klanten. Ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties en vermogende particulieren. De mensen die hier werken kiezen bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij dit kantoor zijn ze ambitieus en altijd klaar om de uitdaging aan te gaan. Mensgerichtheid staat boven processen, je krijgt de ruimte om te innoveren, ondernemend te zijn en voorop te lopen. Je krijgt hier de unieke mogelijkheid om een carrière te bewandelen waarin je echt iets te zeggen hebt en waar je het verschil kunt maken. 


Bedrijfscultuur

Het gevoel dat hier heerst is professioneel, betrokken en familiair. Je werkt in een team van deskundigen en staat in nauw contact met andere teams. Hun teams spelen een centrale rol in het realiseren van hun groeidoelstellingen, er wordt van je verwacht dat je hieraan bijdraagt. 

Je haalt motivatie uit goede administratie waardoor je klanten kunt voorzien van advies op maat. Je wordt onderdeel van het Accountancy & Advies team en levert een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan. Je werkt aan het risicogericht samenstellen van jaarrekeningen, zowel van Engelstalige als nationale bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van de klantenportefeuille en het optimaliseren van de dienstverlening en interne organisatie, in samenhang met bestaande en toekomstige regelgeving. 

Verdere taken die aanbod komen: 

 • Coachen van assistenten en het onderhouden van contacten met verschillende disciplines;
 • Relatiebeheerder met de klant;
 • Je adviseert met ondernemers over financiële vraagstukken.  
Functie eisen
 • Een afgeronde AA opleiding met de laatste fase van de AA studie;
 • Minimaal 6 jaar werkervaring.

Competenties

 • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer;
 • Integer en professioneel kritisch;
 • Je bent in staat zelfstandig en oplossingsgericht te handelen. 

Aanbod

Dit kantoor biedt de mogelijkheid tot een mooie carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een prettige werksfeer en je werkt met betrokken collega's. Je krijgt een brede opleiding waarbij vele facetten van het vakgebied aan bod komen. je wordt begeleidt door een persoonlijke mentor die er samen met jou voor zorgt dat jouw toekomst in goede banen geleidt wordt. 

 • Goede coaching & begeleiding;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden; 
 • Goede balans tussen werk en privé.

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de -meeste- functie eisen?, reageer dan voor 15 juli. Bij vragen kunt u contact opnemen met Jos van den Adel, Consultant bij Headhuntersteam, 020-638 2728 / [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Jos van den Adel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Relatiebeheerder in Amsterdam