Vacature Meewerkend Voorman Onderhoud - Amsterdam

Amsterdam

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een leuke opdrachtgever uit Amsterdam zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman Onderhoud. Je bent werkzaam binnen een hecht team dat verantwoordelijk is voor het oplossen van incidenten en onderhoud langs (snel)wegen. Als Meewerkend Voorman Onderhoud ben het aanspreekpunt voor het dagelijkse beheer en onderhoud van het areaal rondom de Coentunnel in Amsterdam. Jou werkzaamheden vinden zowel gepland als ongepland en overdag als 's nachts. Waardoor het een afwisselende en uitdagende functie is.

lees meer

Gestelde eisen - Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is een pre;
- BE rijbewijs of bereid om dit te gaan behalen;
- VCA of bereid om dit te gaan behalen;
- Flexibele, collegiale en stressbestendige instelling;
Rijbewijs Vereist: Auto aanhanger (BE)
Extra informatie - Goede verdiensten en arbeidsvoorwaarden;
- Wekelijkse uitbetaling;
- Opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
- Een uitdagende en afwisselende functie;
Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Rowan Bruyn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Meewerkend Voorman in Amsterdam