Vacature Schilder nieuwbouw - Amsterdam

Amsterdam

Flextra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vast werk voor een échte ervaren nieuwbouwschilder

Jij, als vakbekwame nieuwbouwschilder, hebt minimaal 2 jaar ervaring als schilder in de nieuwbouw en bent op zoek naar vast werk voor 37,5 uur per week, tegen een uitstekend salaris. Als je een vakdiploma hebt dan wordt dit gewaardeerd, maar ervaring als schilder vinden wij zeker zo belangrijk.

Flextra biedt

Je salaris als nieuwbouwschilder is minimaal het cao-loon uit de schilders-cao volgens de functie schilder 1 of schilder 2, maar bij veel aantoonbare ervaring en als je geheel zelfstandig kunt werken, betalen wij zeker meer. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling. Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking en zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar. De Flextra-Groep staat al ruim 20 jaar bekend om haar betrouwbaarheid, de uitstekende en stipte betalingen, de goede secundaire voorwaarden en de vele (fl)extra’s voor echte vak schilders. Daarnaast komen we zelf uit de schilder branche en spreken we jouw vaktaal en hebben we waardering voor het schilder vakmanschap.

  Als ervaren nieuwbouwschilder kun jij:
  Jij kunt goed schuren zonder het glas te raken, stoppen en heel snel en strak besnijden. Het schilderwerk in de nieuwbouw staat bekend om haar hoge snelheid en dit kun je alleen bereiken als je volgens een strakke planning werkt, vooruit kunt denken en goed kunt samenwerken met de overige onderaannemers. Geheel zelfstandig lever jij als nieuwbouwschilder een goed stuk schilderwerk op volgens het verftechnisch advies en binnen het strakke tijdbestek die de opdrachtgever vraagt. Een geldig VCA-diploma is voor deze vacature schilder nieuwbouw verplicht. Indien je VCA is verlopen, kun je deze gratis via Flextra opnieuw behalen.

  Flextra garandeert

  Wij garanderen jou het schilderwerk vlak bij je woonplaats, wat jij prettig vindt en waar jij goed in bent. Elke nieuwbouwschilder heeft voorkeur voor een bepaald soort schilderwerk, geef tijdens ons kennismakingsgesprek aan waar je voorkeur naar uit gaat. Is dit nieuwbouw, particulier werk, zijn het ééngezinswoningen, flats, kantoren of gaat je voorkeur uit naar monumentaal schilderwerk? Wij geven je graag het schilderwerk waar jij het meeste plezier in hebt, want uiteindelijk ben je dan het meest gemotiveerd en lever je het beste product af in een acceptabel tijdsbestek. Maak nu een afspraak voor deze vacature nieuwbouwschilder en wij doen je een niet te weigeren voorstel.

  lees meer

  Bedrijfsomschrijving In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

  Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra’s en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM’s en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

  lees meer

  Contactpersoon De Flextra-Groep
  Vacature opgeslagen in je favorieten!
  Vacature verwijderd uit je favorieten!

  Vergelijkbare Vacatures Schilder in Amsterdam