Vacature Junior Java developer - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij je carriere een kickstart geven en ben jij net afgestudeerd in de richting Informatica (of soortgelijk)? Ben je op zoek naar een mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot ervaren Front end developer? Dan is dit een interessante vacature!

De organisatie biedt IT traineeships aan om jezelf verder te ontwikkelen als software developer. Naast je functie krijg je de mogelijkheid om niet alleen je technische skills, maar ook je soft skills te ontwikkelen. Enerzijds bieden zij jou een innovatieve IT-omgeving waarin je in korte tijd je inhoudelijke kennis sterk kan ontwikkelen. Anderzijds krijg je ook de nodige begeleiding zodat jouw groeicurve zo steil mogelijk gemaakt kan worden.

Vanuit de businesspartner van StarApple bieden ze jou een traineeship dat ook wel het Top Engineer Program wordt genoemd. Enerzijds bieden zij jou een innovatieve IT-omgeving waarin je in korte tijd je inhoudelijke kennis sterk kan ontwikkelen. Anderzijds krijg je ook de nodige begeleiding zodat jouw groeicurve zo steil mogelijk gemaakt kan worden. Zo zul je in de eerste maanden veel samenwerken met mede- Top Engineers en gezamenlijk een in house opleiding doorlopen. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in je werk zult uitvoeren. Vervolgens ga je aan de slag bij de eindklant waar je volgens de nieuwste methoden aan complexe IT-projecten zult werken.


Functie

Ze hebben dus een programma opgezet voor pas afgestudeerde software developers die het als uitdaging zien om vanuit een klein en dynamisch traineeship terecht te komen bij de grootste bedrijven van Nederland. Ze bestaan inmiddels zo’n 3 jaar en hebben ruim 15 ‘’trainees’’ die via hen bij opdrachtgevers aan de slag zijn. Je komt te werken bij een grote partij nabij Amsterdam die zeer innovatieve en complexe projecten aan het uitzetten zijn.


Eisen

- Een afgeronde bachelor of masterstudie in de richting van IT/Bèta
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Communicatieve vaardigheden
- Een proactieve instelling, je bent resultaatgericht en kan goed samenwerken.
- Een passie voor software development
- Ervaring als Java back-end developer is een pré


Aanbod

- Startsalaris van €2800,- bruto o.b.v. 40 uur.
- 40 uur werkweek
- 8% vakantiegeld
- 26 vakantiedagen
- NS-businesscard of een traject-abonnement
- Goede pensioenregeling
- Intensieve opleidingen en cursussen
- Doorgroeimogelijkheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten, dat is Starapple in één zin.

We koppelen IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. Dat doen we sinds 2008, en inmiddels hebben we stevig naam gemaakt binnen de Nederlandse IT-markt.

We werken vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden ze kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging.

lees meer

Contactpersoon Armand Bisoen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Amsterdam