Vacature Koeriers gezocht in omgeving Sassenheim - Amsterdam

Amsterdam

SEF Logistics BV
  • SEF Logistics BV Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 30 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij SEF Logistics BV ga je aan het werk als pakketbezorger. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren en bezorgen van pakket- en postzendingen in jouw verzorgingsgebied. Je werkplek bevindt zich in de omgeving van Sassenheim. Je werkt buiten en rijdt veel kilometers. Een bestelbus (werkauto) krijg je van ons; wat enkel gebruikt mag worden voor woon-werkverkeer. Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. Je werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. De werktijden zijn tussen 08.30 en 22.00 uur. Wekelijks krijg je te horen wat de uren van de week erop zijn. Dit wordt dus niet een maand voorop gepland.

lees meer

Gestelde eisen Wat wij van jou verwachten is dat je o.a. punctueel bent. Je dient tijdig aanwezig te zijn op je werkplek. Je bent stressbestendig, betrouwbaar, klantgericht en dienstverlenend. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs categorie B en je dient een VOG te kunnen overhandigen. Het liefst heb je ervaring in het besturen van bestelwagens.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 30 - 40 uur
We zijn op zoek naar fulltimers en parttimers, maar ook extra personeel die ons team kan versterken tijdens de zomerperiode.
Extra informatie Wat niet verplicht is, maar wel fijn zou zijn is dat je minimaal een MBO werk- en denkniveau hebt (bij voorkeur in logistiek). Je hebt minimaal één jaar rijervaring. Je woont in de regio Sassenheim, Leiden, Hoofddorp en/of Haarlem.
Bedrijfsomschrijving Koeriersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Grotendeel van onze werkzaamheden vinden plaats in omgeving Sassenheim. Overigens rijden we ook voor andere bedrijven, zowel nationaal als internationaal.
Contactpersoon Sibel Bucak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur in Amsterdam