Vacature Administratief Medewerker - Amsterdam

Amsterdam

Total Solutions Europe BV
  • Total Solutions Europe BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Tijdelijk contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Operations medewerkers binnen finance

Ligt jouw kracht in het optimaliseren van processen? Binnen Operations voer je complexe administratieve, operationele werkzaamheden uit conform procedures en richtlijnen om tijdig data te realiseren en stakeholders het juiste inzicht te geven. Je houdt toezicht op de dagelijkse activiteiten met betrekking tot handelsverwerking, corporate actions, settlements, etcetera in lijn met de procedures en IT-systemen. Verbeteren van processen en deze doorvoeren om de efficiëntie te verhogen en beheren en verwerken van financiële transacties behoren ook tot jouw takenpakket.

Ga jij via Total Solutions bij een van onze klanten aan de slag als Operations medewerkers, Operations managers of ga jij een andere functie bekleden binnen Operations, dan kom jij in een professioneel team terecht binnen de financiële sector. Voor deze functies binnen Operations moet jij minimaal een hbo diploma op zak hebben of werkervaring op HBO niveau. Enige ervaring en affiniteit binnen de financiële sector is vereist. Je werkt nauwkeurig en hebt een sterk analytisch vermogen. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Voor jou hebben wij

  • Een marktconform salaris.
  • Een uitdagende werkomgeving met grote verantwoordelijkheden
  • Je bouwt maandelijks vakantie-uren en vakantiegeld op

  • Reis je met het openbaar vervoer of met de auto dan ontvang je 0.19 per kilometer aan reiskostenvergoeding met een maximum van 250,-

Hoe werken wij

We kijken samen naar de functies die het beste bij je passen en begeleiden je niet alleen gedurende het sollicitatieproces, maar ook als je aan de slag bent bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren

Interesse in de vacature? Stuur jouw cv en motivatie naar [email protected] Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op. Heb je een vraag of wil jij een van onze medewerkers spreken bel 020 530 43 80.

Sluit jou cv aan op een van onze vacatures dan plannen wij een kennismakingsgesprek in om jouw ervaring, ambities en verwachtingen te bespreken. Tijdens dit persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden besproken en als het klikt regelen wij de administratieve zaken, zoals identiteitscontrole, check diploma's en ondertekening AVG.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Total Solutions levert maatwerk op het gebied van recruitment, tijdelijk personeel, outplacement en contractbeheer. Wij zijn specialisten binnen de financiële sector en voor financiële functies daarbuiten. De juiste persoon op de juiste plek vraagt kennis, ervaring en aandacht. Al onze consultants komen uit het werkveld en hebben ervaring met de financiële markten. We weten precies wat er speelt, wat er nodig is, wie de echte vakmensen zijn en hoe je die mensen nog beter maakt.

Ben je op zoek naar een baan voor vast of tijdelijk, dan ben je bij Total Solutions aan het goede adres. Uiteraard werken we ook met ZZP-ers.

Ben jij een ondernemende professional en zie jij een samenwerking met Total Solutions wel zitten? Neem telefonisch (020 530 4380) of per e-mail ([email protected]) contact met ons op om kennis te maken en onze werkwijze te bespreken.

lees meer

Contactpersoon Total Solutions Europe BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Amsterdam