Vacature Beveiligingsmonteur - Amsterdam

Amsterdam

Igen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Functieomschrijving
Als beveiligingsmonteur ben je dagelijks bij verschillende klanten. Daar programmeer en installeer je beveiligingssystemen en je adviseert de klanten over de nieuwste technologieën. Je wordt intern getraind tot een professional die alle beveiligingssystemen perfect kan installeren. Je gaat onder andere aan de slag met bewakingscamera’s, alarm-, toegangscontrole- en intercomsystemen. Jouw werkdag begint en eindigt bij de klant. Zodra het systeem geïnstalleerd en getest is geef je uitleg aan de klant en kan je door naar een volgende klus.

Wat bieden wij jou?
Wij zijn een technisch detacheerder die zich focust op startende Young Professionals in de techniek branche. We hebben een groot netwerk van bedrijven die in de techniek actief zijn. We bieden jou een plek waar je veel kan leren en certificaten kan behalen. Ook bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris van €2400 tot €3300
  • Opleidingsmogelijkheden bij het ROVC
  • Een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding

Jouw profiel
Je hebt een MBO opleiding Elektrotechniek afgerond of je hebt werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent een echte teamspeler, maar ook zelfstandig ga je goed te werk. Daarnaast heb jij:

  • Ervaring met het installeren van elektrotechnische systemen
  • Een klant- en servicegerichte instelling
  • Een rijbewijs B

Solliciteren?
Ben jij enthousiast en zou je graag willen solliciteren? Reageer dan nu op de vacature of stuur een mail naar [email protected] Ook bereikbaar op: 06-30266896.


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn igen.
Een organisatie voor en door Young Professionals.
igen wil alle organisaties in Nederland laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van de Digital Generation kan inzetten en laten groeien. Get ready for the Digital Natives!
En een betere wereld begint bij jezelf 😉 Het hoofdkantoor van igen bevindt zich in een bruisende Startup Community, een samenleving van Young Professionals waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen.
In onze Urban Office draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Dat is igen.

lees meer

Contactpersoon Igen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiligingsmonteur in Amsterdam