Vacature Beveiligingsmonteur Amsterdam

Amsterdam

Nettstaff
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Vacature Beveiligingsmonteur Amsterdam

Wij zijn NettStaff. Jij ook? Stap op onze rode loper die al snel leidt naar de meest gave opdrachten voor jou als beveiligingsmonteur. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Altijd goed betaald en optimaal gefaciliteerd. Altijd met ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Beveiligingsmonteur bij NettStaff
Als fulltime beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van complete beveiligingsinstallaties. Ook het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud kan behoren tot de dagelijkse praktijk. Je hebt ook een belangrijke informerende rol. Klanten zitten vol vragen en verwachten duidelijke instructies. Voor dit allemaal kan je goed communiceren en breng je een brede ervaring mee omdat je al een tijd werkzaam bent binnen de branche.

Samenwerken met NettStaff
Wij zijn de uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel op het juiste moment op de juiste plek. Dit doen we vanuit 8 locaties en door uit te zenden & te detacheren. En we zorgen voor jou door een betrokken werkgever te zijn en je dat te geven wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Wij zijn NettStaff.

Bij NettStaff willen we met z’n allen altijd de beste zijn. Dat willen we als we ons vak uitoefenen maar ook als we met z’n allen gaan skiën, karten, of darten.

Nét dat beetje meer
We bieden nét dat beetje meer. Niet alleen een goed salaris, maar ook in goed werkgeverschap. Betrokkenheid, waardering en begeleiding bijvoorbeeld. Dat ervaar je zodra je een NettStaff’er bent. Bijvoorbeeld als de directeur je hoogstpersoonlijk thuis ophaalt en afzet op je werkplek. Of als we je hulp aanbieden als je privé even lastig zit. En dan hebben we het nog niet eens over:

  • De extra vergoedingen en een bonusregeling.
  • De diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Het juiste gereedschap en NettStaff-werkkleding.
  • De persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Jij verstaat je vak.
Dat zien we al snel terug op je cv doordat je beschikt over:

  • Een diploma, op (V)MBO niveau.
  • Een MBV-diploma en/of TBV-diploma is een pré, aantoonbare ervaring met beveiligingsinstallaties is een must.
  • In het bezit van een geldig VCA-Basisveiligheid of VCA-VOL certificaat.
  • Onbesproken gedrag.
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijk gedrag.

Als jouw cv ons overtuigt, nodigen we je uit voor een gesprek om erachter te komen of je ook bij het NettStaff-team past. Dus of je klantgericht en flexibel bent ingesteld en of je zelfstandig je werk kunt doen. Of je prettig kunt communiceren met je collega’s en onze opdrachtgevers.  Of je – net als wij – de beste wilt zijn.

Stel je aan ons voor
Zullen wij de rode loper vast uitrollen terwijl jij solliciteert op de vacature voor beveiligingsmonteur? Vul hieronder het formulier in.

Wil je nog wat vragen over werken als beveiligingsmonteur bij NettStaff? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel ons via 020-2374500.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dé uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment én op de juiste plaats. Dit doen we momenteel vanuit 14 locaties in Nederland en ook in België hebben wij onze eerste vestiging succesvol geopend. Komend jaar zullen we opnieuw een aantal locaties openen, Nettstaff is daardoor altijd dichtbij waardoor we snel klaarstaan voor onze monteurs en klanten.

Nettstaff is een betrokken werkgever en daarom zijn onze technische professionals dan ook optimaal gefaciliteerd om onze klanten het beste resultaat te bieden. Als jij een technische baan zoekt of tijdelijk gekwalificeerd technisch personeel nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Nettstaff
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiligingsmonteur in Amsterdam