Vacature Klantadviseur Digital - Amsterdam

Amsterdam

Work-on
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacaturebeschrijving:

Lekker verdienen, dagelijks vele mensen verder helpen en dat terwijl je er met je collega's een toptijd van maakt. Korter kan ik de samenvatting van deze webcare medewerker functie niet maken. Nog leuker gelukkig wel. Wat je te wachten staat? Bestaande of potentiële klanten die vragen hebben rondom hun mobiele telefoon. Denk aan het informeren rondom een factuur of het doorvoeren van een aanpassing binnen hun Iphone abonnement. Men weet jou voor allerlei zaken te vinden maar jij belt hen zelf ook actief op. Via de telefoon, mail of een slide in de DM. Gelukkig sta jij altijd aan en laat geen klant hangen. Vraagt dit om klantvriendelijkheid, multitasken en af en toe een beetje geduld? Yes! Sta je er alleen voor? Dat zeker niet. Samen met je directe collega's zorg je dat de wachtrij nooit te ver oploopt. Nu al enthousiast? Wacht maar tot je de rest van deze vacature leest..

Er zijn verschillende startmomenten. Dus altijd eentje die er bij jou past!


Waar kom jij te werken?

Internet, tv en bellen en sim only. Dat wil iedereen goed geregeld hebben. Logisch. Jouw nieuwe werkgever levert het allemaal. Met welk idee? Minder gedoe, minder betalen, minder bla bla. Zijn we daar niet allemaal fan van? Vanaf dag 1 maak je hier echt deel uit van een groot en gezellig team. Normaal bezorgen de vele flexplekken je elke dag nieuwe buren. In deze periode werk je veel vanuit huis en krijg je hier ook een passend inwerktraject. Klinkt wat stoffig allemaal? Tussen de werkzaamheden door wordt er gelukkig meer dan genoeg gelachen. Stilte? Dat woord kennen ze hier überhaupt niet. 

Zorg jij goed voor je klanten, zorgt deze werkgever goed voor jou. De positieve sfeer op de werkvloer zorgt ervoor dat jij iedere keer weer met een glimlach binnenstapt. Hard werken werken staat voorop, maar plezier maken en successen vieren volgen op de voet. Samen een terrasje pakken en uitgebreide personeelsfeestjes horen er hier (zodra het weer kan) helemaal bij. 

Extra leuk: het kantoor zelf staat in hartje Amsterdam, aan de Reguliersdwarsstraat. Pas gerenoveerd betekent veel glas, veel licht en een jaloersmakend uitzicht! Goed bereikbaar met het ov. Of pak je de fiets? Jij bent gezond bezig!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw toekomstige werkdag op 'digitaal papier' zetten? Een poging wagen kan geen kwaad. Wanneer straks iedereen weer op kantoor zit ziet hij er als volgt uit: 

 • geen start van je dag zonder een snelle teammeeting. Wat doe je vandaag? Hier hoor je het
 • nieuwe dag, nieuwe flexplek. Welke klantvraag vandaag ook volgt, jij hebt het antwoord klaar. Via de chat mail of je geeft de klant even een belletje
 • lunchpauze! Schijnt de zon? Dat vraagt om het eten van een broodje tijdens een fijne wandeling
 • je middag staat in het teken van het beantwoorden van je mail 
 • twijfel je of je antwoord op een vraag wel klopt? Geen reden tot paniek. Gewoon even checken. Waar? Op de finance of sales afdeling helpen ze je graag
Herken jij jezelf hierin?

Om er zeker van te zijn dat jij hier straks helemaal op je plek zit is het belangrijk dat je: 

 • graag minimaal 24 uur per week komt knallen  
 • minimaal op mbo 4 niveau opgeleid en heb je meerdere jaren werkervaring 
 • eerder 1 tot 3 jaar in een gelijke rol werkzaam geweest
 • sociaal, behulpzaam en empathisch bent  
 • goed gaat op een groot en gezellig team
 • in spreken en schrijven geen problemen kent met de Nederlandse taal 
 • het oké vindt om af en toe in de avond en op zaterdag te werken
Wat krijg je ervoor terug?

Dan de tegenprestatie. Ook die mag er zijn. Als klantadviseur ben jij bij Budget Mobiel zeker van: 

 • salaris. €11,84 bruto voor elk uur dat je werkt
 • volledige reiskostenvergoeding 
 • tot 5% eindejaarsbonus
 • 8,33% vakantiegeld
 • een goede pensioensregeling
 • personeelsfeestjes, speciale sportevenementen en meer leuke uitjes met het team zodra dit weer kan en mag

En? Net zo enthousiast als ik? Waar wacht je dan nog op.. Solliciteren geblazen! voor op de onderstaande button of bel naar 020 - 716 38 53 en ik spreek je snel!  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,84 p/u
Bedrijfsomschrijving Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!
Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner

Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!
Twintig jaar ervaring

In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!
WIL JIJ BIJ ONS WERKEN?

lees meer

Contactpersoon Marketing
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Amsterdam