Vacature Accountmanager (Duizendpoot) - Amsterdam

Amsterdam

HR Boutique
  • HR Boutique
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?
Adhoc werkzaamheden, teleurstellingen, marketing overleg, successen, relatiebeheer, afdelingsoverleg, marketingplan, marktonderzoek, new business, persoonlijk contact, onderweg, kansen zien. 
Voor de accountmanager die ik zoek, zijn bovenstaande woorden dagelijkse kost. Je werkzaamheden zijn niet alleen diverse, het zijn ook behoorlijk wat ballen die je in de lucht moet weten te houden. 
Dagelijks begin je met je e-mail en een goed kop koffie. Je inbox zit de ene dag bomvol en een andere dag ben je er zo door. Je dag begint ECHT goed als er een interesse mailtje bij zit, van een nieuwe potentiele klant.
Je bent een natuurtalent als het gaat om het aanbrengen van structuur in je werkzaamheden. Op maandag plan je voornamelijk "are you happy calls" met klanten die onlangs een bestelling hebben geplaats. Je besteed graag tijd aan bestaande klanten. Ze zitten door heel Europa. Je Engels en eventueel een extra vreemde taal komen in deze functie goed van pas. Ook voor de koude acquisitie maak jij een planning en zet voor jezelf targets. Wekelijks wil je 40-50% bezig zijn met new business.
Tussendoor heb je een gedeelte van de middag staan voor marktonderzoek. Aanstaande vrijdag heb je een overleg met marketing en jij wil je onderzoek graag af hebben. Met het nieuwe product, wat in de markt gezet dient te worden, weet jij wel raad.  Jij weet welke doelgroep op welke manier benadert zal moeten worden en hoe het product gepositioneerd zou moeten worden, om hiervan een succes te maken 
Op dinsdag staat er nog een korte meeting met je manager. Jullie bespreken de openstaande actiepunten. Ook nemen jullie de nieuwe ideeen en veranderingen even door. Hup, snel door. Je hebt nog een telefonische kennismaking staan met een nieuwe potentiele klant en je moet de administratie van de binnen gekregen orders ook nog verwerken. Ook ligt er nog een to do lijstje klaar met acties die uitgezet moeten worden, naar aanleiding van klantgesprekken.
Op donderdag probeer jij klanten te bezoeken. Als streber heb je alle bezoeken goed voorbereid. Je bezoekt 1 bestaande klant en 2 nieuwe potentiele klanten. Die nieuwe klanten, dat brengt gezonde spanning met zich mee. Je wil de volgende dag in het afdelingsoverleg natuurlijk het liefst vertellen dat je nieuwe orders binnen hebt. 

lees meer

Gestelde eisen Wie ben jij?
Als Accountmanager bij onze opdrachtgever, ga je mee pionieren binnen de circulaire economie. 
In jouw rugzak zit in ieder geval 2 jaar saleservaring. Ervaring met koude acquisitie is hierin een must. Wij vinden het prettig als je bekend bent met marktonderzoek. Hierdoor kan je direct aan de slag. 
Wat voor MBO of HBO opleiding je hiervoor hebt gedaan is minder belangrijk, dat jij een bewonderingswaardige drive hebt is wel een must. Je bent gefocust op het behalen van resultaten en sterk in het genereren van new business. 
Als collega ben jij een teamplayer. Samen behalen jullie de doelen. Hier en daar even sparren over mogelijkheden en oplossingen, vind je prettig. Je bent proactief en open richting al je collega's. 
Je spreekt uitstekend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (derde taal is een pré). 
Je hebt een B rijbewijs om jouw klanten te bezoeken. Je bent service gericht, enthousiast en communicatief vaardig. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Wie zijn wij?
Wij zijn HR BOUTIQUE. Een landelijk opererend recruitmentbureau. Voor deze opdrachtgever verzorgen wij al meerdere jaren de werving en selectie voor diverse functies. Je zal na succesvol doorlopen van de selectieprocedure direct in dienst treden bij onze opdrachtgever.

lees meer

Bedrijfsomschrijving HR Boutique staat voor recruitment anno 2021. Geen, niet door te komen, vacatureteksten met hier en daar een marketing kreet. Functietitels die nietszeggend zijn of de oubollige sollicitatiegesprekken waarin een CV wordt doorgenomen. HR Boutique neemt je mee in het creatieve recruitment. Wij helpen organisaties om buiten de kaders te kijken.

Inspiratie, beleving, avontuur en zingeving zijn factoren die werkzoekenden trekt. Daarnaast zijn tempo en fun belangrijke onderdelen in het recruitmentproces. Tegenwoordig is het imago van jouw organisatie als werkgever belangrijker geworden. Niet alleen maar "vacature-denken". Oplossingsgericht en buiten de lijntjes het nieuwe recruiten verkennen en toch aan het eind van het proces de juiste medewerker aan jouw team toe voegen. Dat is wat wij doen!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Koolman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountmanager in Amsterdam