Vacature Gastvrouw / Gastheer Showroom - Amsterdam

Amsterdam

Liefhebber HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Onze relatie is een grote retailorganisatie die diverse showrooms heeft op het gebied van keukens, meubilair en sanitair. Voor hen zijn wij nu op zoek naar een gastvrouw/-heer in de regio Amsterdam. Afwisseling, dat is wat deze fulltime baan te bieden heeft. Het is een veelzijdige functie. Administratieve werkzaamheden( dus om kunnen gaan met een computer is wel handig), e-mails behandelen en de telefoon beantwoorden. Affiniteit met bakken en braden, tijdens koopavond een avondmaaltijd bereiden en 's middags een heerlijke cake bakken of een lunch klaarmaken. Je gaat inventariseren welke klanten direct geholpen willen/moeten worden of dat er een afspraak gemaakt kan worden op een ander (rustiger) tijdstip. Ook een commerciële ondersteunende rol mag je gaan vervullen. Je is het visitekaartje van de showroom en zorgt ervoor dat de klanten zich op hun gemak voelen en dat niemand ongezien de showroom binnenkomt of verlaat.

Deze baan kun je zowel fulltime (37 uur) als parttime  (minimaal 24 uur) vervullen.

lees meer

Gestelde eisen

Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature gastvrouw/-heer? Neem bijvoorbeeld jouw spontane karakter en jouw enthousiasme. Ook heb je in huis:
• een lege agenda op zaterdag en 2x per maand op zondag;
• een flinke hoeveelheid sociale vaardigheden;
• een kookboek;
• een representatief voorkomen;
• en niet onbelangrijk, je snapt hoe verkoop werkt;
• je woont in of in de buurt van Amsterdam.

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Behalve een flinke dosis voldoening in je baan. Hun medewerkers spelen een belangrijke rol in het succes van deze retailorganisatie. Onderstaande arbeidsvoorwaarden zijn
er om dat te bevestigen. Laat jij zien dat je meer in huis hebt? Dan kijken we samen naar jouw kansen en groei. Van ons krijg je:
• salaris, passend bij je kennis en ervaring.
• een contract van 7 maanden en bij goed functioneren een vast contract.
• een reiskostenvergoeding (vanaf 10 km, met een maximum van €214 netto per maand).
• volop doorgroeimogelijkheden binnen ons hele bedrijf, mede dankzij onze eigen academy.
• een goede pensioenregeling.
• kortingen op al hun producten (keukens, sanitair en meubelen) en op je zorgverzekering.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Waar kom je te werken? In een vestiging van een grote organisatie op het gebied van luxe keukens. De kracht van een grote inkooporganisatie, een marketingmachine en alle moderne middelen om jouw klant visueel inzage te geven in zijn nieuwe keuken moeten het jouw mogelijk maken om ook nog eens een mooie omzet te kunnen draaien.


Bedrijfscultuur

Bij onze opdrachtgever werken ze met elkaar, niet alleen. Sterker nog, ze gaan met elkaar om alsof ze familie zijn. Dit zie je ook terug in jouw toekomstige showroom in Amsterdam Hier werken 5 collega's er hard aan om samen de klanten kwalitatief en betaalbaar woonplezier te bieden. De werksfeer is erg goed. Of zoals een collega het omschrijft: “De werksfeer is informeel, waarbij er naast het harde werken ook ruimte is om samen te lachen”.
 

lees meer

Contactpersoon Lydia van Beem
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Gastvrouw in Amsterdam