Vacature Customer Contact Medewerker Hypotheken - Amsterdam

Amsterdam

Octas
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Introductie

Als Customer Contact Medewerker Hypotheken sta jij klaar voor alle hypotheek gerelateerde vragen van klanten. Deze vragen zijn heel divers van oversluiten van een bestaande hypotheek, een nieuwe hypotheek, maar ook over een extra aflossing of een bouwdepot. Hierdoor is jouw baan elke dag anders en nooit saai! Jij realiseert dit allemaal door telefonisch informatie te geven aan de klant. Lijkt dit jou wat? Lees snel verder en solliciteer direct als Customer Contact Medewerker Hypotheken!


Dit ben jij
 • Je hebt een afgerond hbo diploma;
 • Je bent in het bezit van een geldig Wft Basis;
 • Je bent 36 uur per week beschikbaar en kunt ook af en toe in de avonden of op zaterdag werken;
 • Je bent iemand die graag meedenkt en nét dat extra stapje zet om die klantverwachting te overtreffen;
 • Je vindt het leuk om de hele dag met klanten in gesprek tet zijn;
 • Je woont op maximaal een uur reisafstand van Amsterdam.
Dit ga je doen

Als Customer Contact Medewerker Hypotheken help jij klanten met uiteenlopende vragen van simpele tot complexe vraagstukken. Hierbij krijg je te maken met verschillende klanttypes, waardoor elk gesprek en elke dag anders is. In deze functie is het belangrijk dat jij interesse hebt in hypotheken, communicatief vaardig bent en je kan aanpassen aan de verschillende type klanten. De benodigde kennis en ervaring heb je natuurlijk niet vandaag of morgen, daarom start je met een opleidingstraject. Kennis van hypotheken is hierbij de basis daarom ga jij in de eerste 3 maanden je Wft Hypothecair Krediet behalen. De klantvragen zijn opgedeeld in verschillende onderwerpen, Door een persoonlijke touch toe te voegen aan het gesprek, creëer jij een prettig gevoel bij de klant.

Binnen dit team ben jij een echte teamplayer en sta je open om feedback te geven én te ontvangen. Bovendien wordt er veel aandacht gegeven aan je persoonlijke ontwikkeling en begeleiding zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Ook bij Octas vinden we die persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Als professional heb je toegang tot meer dan 200 cursussen en trainingen via de Octas Academy.


Dit bieden wij
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.200,- en €2.550,- per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
 • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
 • (Online) Octas Events, dit zijn events waar over een half jaar nog steeds over wordt gepraat;
 • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.
Dit zijn wij

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN AMRO, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.550 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij detacheren onze deskundige professionals onder andere bij de toonaangevende banken of verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij hebben kennis van de actualiteiten en een breed netwerk. Bovenal leveren wij altijd kundige kandidaten. Wij zijn Octas.

lees meer

Contactpersoon Octas
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Amsterdam