Vacature Service Adviseur merkdealer - Amsterdam

Amsterdam

Maintec
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Service adviseur ben je bij uitstek de spil in het dealerbedrijf. Je schakelt tussen klant en de werkplaats. In deze verantwoordelijke functie draait het primair om klanttevredenheid. Je luistert naar de wensen van de klant en checkt de informatie omtrent de auto. Je adviseert klanten over onderhoud en reparaties. Zo nodig inspecteer je de auto samen met de klant. Op basis daarvan geef je heldere informatie over de noodzakelijke werkzaamheden, de tijd en de kosten.  

Ook maak je werkorders voor de werkplaats en zorg je voor een efficiënte werkplaatsplanning. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken, ook echt wordt uitgevoerd. Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud en/of de reparatie is uitgevoerd. Tenslotte licht je de factuur toe als de klant zijn of haar auto komt ophalen. Bij grotere reparaties informeer je enkele dagen later bij de klant of alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

lees meer

Gestelde eisen

· Minimaal MBO+ werk- en denkniveau; 

· Tenminste 3 jaar werkervaring als volwaardig Service adviseur, bij voorkeur binnen een merkdealer; 

· Een representatief voorkomen; 

· Een grote dosis doorzettingsvermogen en energie; 

· Sterke communicatieve vaardigheden; 

· Een commerciële, dienstverlenende en klantvriendelijke instelling; 

· Tot slot ben je woonachtig in de regio Amsterdam en fulltime beschikbaar.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 3.500 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een uitdagende fulltime baan als Service adviseur en treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever. Je werkt binnen een kwalitatieve, financieel gezonde organisatie in een enthousiast en goed opgeleid team. Uiteraard hoort hier een uitstekende beloning bij met een salaris dat zich globaal tussen € 2.750,- en € 3.500,- bruto per maand beweegt, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen. Ook hieromtrent informeren wij jou graag nader in een persoonlijk gesprek.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag als volwaardig Service adviseur front office van een vooraanstaand (premium) merk. Onze opdrachtgever is een totaalleverancier van mobiliteit, zowel in de personen- als de bedrijfsauto's. De organisatie kenmerkt zich door een informele en no-nonsense werkcultuur met betrokken medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Amsterdam