Vacature Vaatlaborant - Amsterdam

Amsterdam

Medisch Centrum Jan van Goyen BV
 • Medisch Centrum Jan van Goyen BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 8 - 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?
Als vasculair diagnostisch laborant (vaatlaborant) draai je zelfstandig spreekuur en zal je je o.a. bezighouden met het voeren van intake gesprekken, lichamelijk onderzoek en duplexonderzoek. De onderzoeken zijn gericht op het opsporen van de oorzaak van de spataderen, oedeem of ulcera crures. Vanuit de bevindingen van het onderzoek spreek je een behandelplan met behandelmogelijkheden door met de Fleboloog en/of Vaatchirurg.

Je werkt met geavanceerde duplex apparatuur en een goed uitgeruste behandelkamer. Je bent als vaatlaborant een belangrijke schakel tussen de patiënt en de behandelend specialist, hierbij zijn vakkennis, tact en zelfstandigheid belangrijke vaardigheden. Naast het zelfstandig draaien van het spreekuur neem je deel aan verschillende overleggen om de kwaliteit en deskundigheid van jouw specialisme nog verder te optimaliseren.

Waar kom je te werken?
Esthetisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich op een fantastische plek in hartje Amsterdam aan het Concertgebouwplein. In ons esthetisch centrum bieden we een totaalaanpak op esthetisch gebied: plastische chirurgie, dermatologie, spataderbehandelingen, injectables en huidtherapie. Als esthetisch centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving. Het team van de Flebologie / Vaatchirurgie bestaat uit één vaatchirurg en twee flebologen, daarnaast worden zijn ondersteund door een doktersassistent(en).

lees meer

Gestelde eisen Wat vragen wij?
 • Je hebt een (para)-medische opleiding op HBO niveau afgerond, bijvoorbeeld richting radiodiagnostisch laborant, MBRT, KNF aangevuld met een post-HBO Vasculair diagnostisch laborant;
 • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed samenwerken met diverse disciplines;
 • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuisinformatiesystemen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.526 - € 3.774 p/m
Extra informatie Wat bieden wij jou?
 • Een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief;
 • Een salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 50 (afhankelijk van leeftijd en werkervaring);
 • Een riante reiskostenvergoeding;
 • PLB uren, eindejaarsuitkering en vakantiegeld van 8,33%;
 • Een fiets- en fitnessplan;
 • Voordeel op je ziektekostenverzekering.
Het betreft een functie voor de duur van één jaar, met zicht op verlenging.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met verschillende specialismen. U kunt bij ons rekenen op hoogwaardige zorg waarbij u centraal staat. Zonder lange wachtlijsten. MC Jan van Goyen heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten. Het merendeel van de behandelingen kunt u gewoon declareren bij uw zorgverzekeraar. Dankzij de unieke ligging zijn we een begrip in Amsterdam; duizenden patiënten vinden jaarlijks hun weg naar onze fraaie gebouwen in Oud-Zuid. Wij behandelen patiënten vanaf 16 jaar. De poliklinieken KNO en Dermatologie zijn hierop een uitzondering, zij behandelen ook patiënten onder de 16 jaar.

lees meer

Contactpersoon Daniëlle Obdam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Laborant in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures