Vacature Medewerker Productieplanning - Amsterdam

Amsterdam

SASJA careers BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is al bijna 50 jaar een toonaangevende leverancier van waferprocessing-oplossingen die helpen om semiconductors kleiner, sneller en krachtiger te maken. Deze semiconductors worden gebruikt in (bijna) alles, van gezondheidszorg tot transport en van entertainmentsystemen tot smartphones. Deze organisatie is een wereldwijde onderneming met vestigingen in 14 landen. Op deze manier hebben zij een breed perspectief en de mogelijkheid om de knapste koppen in de wereld samen te brengen en hiermee tot nieuwe doorbraken te komen.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van projecten en engineering opdrachten waarbij je rekening houdt met doorloop- en levertijden. Als er niet-standaardorders zijn dan bespreek en plan je deze met de afdelingen Manufacturing en Customer Engineering. Je draagt zorg voor de productiedocumentatie voor de uitvoering van productieorders. Tevens controleer je de planning- en inkoopadviezen (MRP) van het ERP-systeem. Je verwerkt naleveringen en volgt hiervan de voortgang en stuur bij waar dat nodig is. Met de afdelingen Manufacturing, Warehouse en Procurement overleg je bij problemen over levertijden, aantallen en andere verstoringen. Tot jouw takenbpakket behoor ook het opstellen van routingen en vaststellen van productietijden voor nieuw te produceren onderdelen en onderhouden van bestaande routingen en productietijden.


Functie-eisen

Opleiding op HBO niveau.
Technische en/of logistieke kennis
Administratief nauwkeurig.
Cijfermatig ingesteld
Ervaring met SAP is een pre
Ervaring met een ERP systeem
Ervaring met MS Office; met name Excel
Kennis van ECO procedures (Engineering Change Orders) en configuration control is een pre.
Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
Goede contactuele vaardigheden.
Affiniteit met (Hightech)-industrie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Bedrijfsomschrijving Een nieuwe baan zoeken doe je – als het goed is – slechts een paar keer in je leven. Een leuke en uitdagende baan zoeken voor ingenieurs is voor SASJA careers dagelijks werk. In bijna dertig jaar hebben de consultants van SASJA careers een groot netwerk opgebouwd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan als bemiddelaar voor hoger technisch personeel. Als werkzoekend technisch specialist kun je hiervan gebruik maken om jouw kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.

lees meer

Contactpersoon Arie Bruine de Bruin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Amsterdam