Vacature Magazijn medewerker - Amsterdam

Amsterdam

Timing Uitzendbureau
  • Timing Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor Bidfood in Hoofddorp en vanaf oktober 2021 in Amsterdam is Timing opzoek naar orderpickers en magazijnmedewerkers om het huidige team te versterken. Ben je opzoek naar een fulltime baan in Amsterdam of Hoofddorp? Vindt je het geen probleem om in verschillende diensten te werken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken voor Bidfood in Hoofddorp. In eerste instantie starten we met een parttime rooster van 25 tot 30 uur per week. Afhankelijk van de opening van de Horeca zal dit mogelijk binnenkort ook fulltime werk betekenen.

Ga je aan de slag bij Bidfood dan kom ook nog eens binnen 6 maanden in aanmerking voor een contract bij de opdrachtgever.

Wat ga je doen als orderpicker, magazijnmedewerker?

Aan de hand van instructies die je ontvangt middels het voicepicking-systeem, ga je orders samenstellen. Je zoekt de juiste producten in het magazijn en plaatst ze in de rolcontainer. Is de order voor de klant compleet? Dan rijd je met de complete order naar het laadpunt. Hier zorgen de formeerders ervoor dat de rolcontainer naar de juiste klant gaat. Zo kun jij direct weer op pad om de volgende order compleet te maken!

In de functie van Orderpicker ben je tevens verantwoordelijk voor het netjes houden van het magazijn.

Check deze link voor een beeld van de werkvloer!

https://youtu.be/wbHBHyW0YJ4. Bidfood kent goede arbeidsvoorwaarden, bij 23 jaar of ouder dan verdien je €12,06 bruto per uur. Ben jij minimaal 3 tot 4 avonden per week beschikbaar en kun jij in het weekend ook werken? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij nog meer?

- Werk voor langere tijd;
- De mogelijkheid om na 6 maanden op contract te komen bij de opdrachtgever;
- Een toeslag voor werken in de koeling is €0,44 bruto per uur en voor de diepvries geldt €1,05 bruto per uur;
- Reiskostenvergoeding netto per dag vanaf 10 kilometer enkele reis;. Wij zoeken een flexibel persoon uit Amsterdam of omstrekken met verantwoordelijkheidsgevoel die goed in teamverband kan werken.

Je bent representatief, flexibel en servicegericht en hebt een goede beheersing van de Engelse/Nederlandse taal (lezen, schrijven en spreken).
Het is belangrijk dat je van en naar Hoofddorp kan reizen met eigen vervoer omdat je ingewerkt zult worden bij Bidfood in Hoofddorp,( in oktober zullen de deuren op de jan van galenstraat weer openen en zul je hier komen te werken) ook kunnen de werktijden verschillen, je werkt zowel dag- als nachtdiensten. Er wordt 7 dagen per week gewerkt, dus ook op zaterdag en zondag.

Eisen:
- Je bent per direct beschikbaar
- Je bent in het bezit van eigen vervoer, ivm het werken in ploegen (er gaat geen ov van- en naar de locatie in de nacht)
- Je bent flexibel qua werktijden en dagen (je kan fulltime of parttime ingezet worden, maar meestal zal dit fulltime zijn)
- Je kunt een VOG aanvragen en aan ons overhandigen
- Je leest en spreekt vloeiend Nederlands of engels, ivm het werken met een voicepick systeem
- Je hebt geen probleem met het werken in ploegendienst
- Je bent opzoek naar een baan voor langere tijd

Voldoe jij aan ALLE bovenstaande eisen? Reageer dan snel met een volledig ingevuld profiel en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
Indien je profiel niet volledig is ingevuld, hebben kandidaten met een volledig profiel voorrang. Dit bedrijf is een totaalleverancier voor de foodservice.
De klanten zitten in horeca, catering en de institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.

Met passie voor food en passie voor service wordt er gewerkt aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor de medewerkers, voor de klanten en voor het bedrijf. Er wordt daarbij actief en met een eigen visie verantwoordelijkheid voor klanten en de maatschappij geleverd.

Onze core business is het leveren van alles wat de klanten nodig hebben om gasten, cliënten, bewoners of patiënten iets lekkers voor te zetten. Van verse ingrediënten tot versbereide producten. Van kruidenierswaren tot diepvriesproducten. Van tafelservies tot schoonmaakmiddelen. Totaalleverancier zijn gaat daarbij verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment, er wordt klanten ook allerlei ondersteunende diensten geboden waardoor zij nóg efficiënter kunnen werken. Inspirerende magazines, slimme bestelsystemen en een minimum aan administratieve stromen zijn daar voorbeelden van.

Een fijnmazig distributienetwerk, met gespecialiseerde regionale vestigingen, verscentra, distributiecentra en eigen wagenpark stelt het daarbij in staat om op professionele en innovatieve wijze te presteren. Het zijn echter de medewerkers die met passie voor service en passie voor food de belofte aan klanten elke dag weer waarmaakt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 12,06 p/u
Contactpersoon Timing Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Amsterdam