Vacature Senior Biotechnologisch Productiemedewerker (GMP) - Amsterdam

Amsterdam

Science at Work Staffing BV
 • Science at Work Staffing BV
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature In deze functie ga je als Teamleider USP/DSP operator aan de slag in nieuw gebouwde cleanrooms waar farmaceutische producten produceren in bioreactoren. Als Teamlead ga jij een belangrijke rol spelen in de verschillende Upstream processen en Downstream processen. De werkzaamheden vinden plaats in een cleanroom (GMP) en bestaan onder andere uit het uitvoeren van bijvoorbeeld buffer preparatie voor USP processen in bioreactoren en zuiveringsstappen middels chromatografische en filtratie zuiveringstechnieken.
Daarnaast ben je als senior verantwoordelijk voor het aansturen / coördineren van een klein team van productie personeel en ben je ook betrokken bij de optimalisatie van het USP en DSP processen. Verder bewaak je de kwaliteit van de werkzaamheden en ben je betrokken bij verschillende documentatie werkzaamheden.

lees meer

Gestelde eisen

Voor deze positie zijn we op zoek naar een kandidaat met de volgende achtergrond:

 • Afgeronde laboratoriumopleiding (MLO of HLO) in de richting van life sciences, biotechnologie of soortgelijk, of een afgeronde opleiding tot farmaceutisch vakman
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als USP / DSP operator, bij voorkeur in een farmaceutisch bedrijf
 • Je hebt ervaring met werken in een cleanroom en hebt gewerkt onder GMP normen
 • Zelfstandig, doortastend, communicatief en ondernemend
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is een vereiste

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Bovengemiddeld goed salaris, tot €4000 bruto obv fulltime dienstverband (afhankelijk van ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vast dienstverbandOver Science at Work
Bij Science at Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science at Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science at Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science at Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit betreft een functie binnen een gedreven en enthousiast team bij een groeiende biotechnologische organisatie. De bedrijfsvoering en fase van de onderneming zorgen voor een breed takenpakket met uitdagende verantwoordelijkheden.

Contactpersoon Ward Ellenbroek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Amsterdam