Vacature Flexibele invalleerkracht Flexpool Amsterdam e.o.

Amsterdam

ExcellentFlex B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij die reddende engel zijn, waardoor een klas niet naar huis gestuurd hoeft te worden of te worden verdeeld? En wil je graag werken in onze prachtige hoofdstad en/of omstreken? Lees dan snel verder!
Onze flexpool
De flexpool van ExcellentFlex verzorgt namelijk kortdurende vervangingen voor ruim 100 scholen in en rondom Amsterdam en heeft daarmee een heel ruim en divers aanbod aan invalwerk.
Ben jij op zoek naar een leuke baan in het basisonderwijs, maar wil je nog geen vaste eigen klas? Of wil je juist héél flexibel je eigen werkdagen regelen? Zelf bepalen wanneer je wel en wanneer je niet wilt werken! Misschien wil je wel graag tijdens de laatste jaren van je opleiding alvast wat werkervaring opdoen en bij veel verschillende scholen een ‘kijkje in de keuken nemen’? ExcellentFlex heeft dan dé oplossing!
Kom werken in onze flexpool en werk zoveel als dat jíj wilt, op scholen waar jíj wilt!
Altijd op zoek!
Wij zijn altijd op zoek naar leerkrachten en 3e en 4e jaar Pabo- studenten voor de flexpool. Je werkt op oproepbasis en bent dus flexibel inzetbaar voor invalwerkzaamheden. Dit kunnen aanvragen zijn voor één dag maar ook voor langere duur. Via een handige app kun je díe invalopdrachten accepteren die aansluiten bij jouw agenda en wensen.
Wie ben jij…..

Wij zoeken kandidaten die

  • in het bezit zijn van een Pabo diploma of studerend aan de Pabo;
  • een VOG kunnen aanleveren zonder bezwaren.
5x JAAA!!!
De voordelen van de flexpool:

1. Je wordt overal met open armen ontvangen;
2. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt;
3. Je kunt ervaring op doen op veel verschillende scholen
4. Je mag gratis deelnemen aan ons uitgebreide trainingsaanbod;
Zo bieden we bijvoorbeeld de volgende trainingen aan: invallen, gedragsproblemen, snappet, dyscalculie, het jonge kind en het oudere kind. Meer informatie kun je ook terugvinden op: https://www.excellentflex.nl/voor-kandidaten/basisonderwijs/trainingsaanbod-en-opleidingen/inschrijving-trainingen/
5. De mogelijkheid om door te stromen naar een vaste formatieplek.

Maar dat is nog niet alles! Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo nemen wij je reeds opgebouwde salarisschaal over, bouw je ook rechten op voor de uitkering van de Dag van de Leraar en de Eindejaarsuitkering. Wij verzorgen de aanvraag voor je VOG en ook die krijg je van ons volledig vergoed. Uiteraard vergoeden we ook je reiskosten!

Solliciteren
Ben jij of ken jij iemand die goed in onze flexpool past?
Kijk op onze website www.excellentflex.nl of neem contact op met Miranda via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Detachering, werving en selectie, flexpooling en payrolling voor het basisonderwijs, de kinderopvang en de zorg.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!