Vacature Ervaren Adviseur Werving en Selectie - Amsterdam

Amsterdam

JS Consultancy
 • JS Consultancy Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor JS Consultancy zijn we op zoek naar een ervaren adviseur Werving en Selectie, standplaats Den Haag of Amsterdam. Wil jij vanuit een commerciële setting voor de overheid werken, lees dan snel verder.

Als Adviseur Werving en Selectie voer je werving- en selectieopdrachten uit voor structurele functies. Je doet dit gedegen, zorgvuldig en planmatig en gaat voor kwaliteit, maar houdt ook “de vaart erin”. Je bent oprecht geïnteresseerd in mens en organisatie. Je bouwt lange termijn relaties op met opdrachtgevers en bent een echte businesspartner. Je weet wat er speelt in de markt en haalt, samen met de commercieel adviseur, nieuwe opdrachten binnen. Je bent in staat om onze dienstverlening op een inspirerende wijze te presenteren en uit te voeren. Jouw brede werk- en levenservaring maken jou een interessante gespreks-/businesspartner voor o.a. HR managers en management/directieleden.

lees meer

Gestelde eisen
 • Afgeronde HBO/WO-opleiding.
 • Relevante meerjarige (commerciële) werkervaring bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling en/of organisatieadvies.
 • Ervaring met het werven en selecteren binnen het hoger management is een pré.
 • Kennis van of ervaring met overheidsorganisaties is een pré.
Je hebt de drive om te willen excelleren als adviseur die in staat is om binnen bepaalde tijd de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Je bent gewend om doelgericht en onder druk te werken. Je bent een professional die een zakelijke drive combineert met oprechte interesse in mensen en organisaties.
Gevraagde competenties:
 • Communicatief zeer vaardig in woord en geschrift.
 • Goede combinatie van zelfstandigheid en samenwerken.
 • Plannen/organiseren.
 • Gedreven en resultaatgericht.
 • Klantgericht.
 • Stressbestendig.
 • Flexibel.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Premievrij pensioen, lease-auto
Extra informatie Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie voor 32 – 40 uur per week, met een aantrekkelijk salaris in een dynamische organisatie. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
We kennen een variabele beloningsregeling, een premievrij pensioen en je krijgt een leaseauto, laptop en iPhone tot je beschikking. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Verder kun je rekenen op fijne collega's, een prettige werkomgeving met een open cultuur, moderne faciliteiten en heerlijke koffie, thee en fruit.
De standplaats voor deze vacature is onze locatie in Den Haag, kantoor New Babylon of locatie Amsterdam, de Alpha Tower.

Algemene informatie
JS Consultancy is al meer dan 25 jaar marktleider in het bemiddelen van professionals voor de publieke zaak. Met Interim en Werving & Selectie oplossingen dragen wij bij aan de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Samen met onze partners: burgers, overheden en organisaties in het publieke domein. We bieden een breed en integraal pakket aan HR diensten op actuele vraagstukken binnen de beleidsvelden Bedrijfsvoering, Sociaal-Maatschappelijk en Ruimte & Infra. JS Consultancy maakt deel uit van GrowWork Group (GWG), een groep HR-bedrijven met leidende posities in het (semi-)publieke domein. GWG heeft in totaal 170 mensen in vaste dienst. Onze kantoren bevinden zich in Den Bosch, Amsterdam, Den Haag en Zwolle.
Business unit Werving en Selectie:
Ons team van werving en selectie adviseurs houdt zich dagelijks bezig met het werven en selecteren van professionals voor structurele functies op het niveau van hogere staf-, management en directiefuncties binnen de publieke sector. Excellente search en de juiste match staat bij ons voorop.
Onze cultuur is informeel en mensgericht, echter tegelijkertijd ook zakelijk. We zijn gericht op samenwerken en eigenaarschap. Relativeren, excelleren en een gezonde dosis humor dragen bij aan ons werkplezier.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving JS Consultancy is al meer dan 25 jaar marktleider in het bemiddelen van professionals voor de publieke zaak.
Contactpersoon Mevr. Elsbeth Braam
0633321986
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Amsterdam