Vacature Projectmanager dijkversterking Durgerdam - Amsterdam

Amsterdam

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 8 - 28 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam zijn wij voor 16 - 20 uur per week op zoek naar een projectmanager voor een dijkversterkingsproject bij Durgerdam. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!


Organisatie

Het Ingenieursbureau Amsterdam is dé partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Met bijna 1000 medewerkers werken we aan de civiele constructies in Amsterdam, hebben we expertise op water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en leveren we project- en contractmanagement. We bouwen aan kennisnetwerken met onze partners, zowel binnen als buiten de organisatie. Het Ingenieursbureau is heel plat georganiseerd, wat wil zeggen dat je de ruimte krijgt om bijvoorbeeld zelf een kennisvakgroep op te richten of een ontwikkeling van buiten naar binnen te halen als je ziet dat dit belangrijk is voor de stad. Nieuwe samenwerkingen aangaan, pilot's draaien en aan de lat staan voor je eigen ontwikkeling - dat kan allemaal bij het Ingenieursbureau! Werken voor het Ingenieursbureau Amsterdam betekent: - bijna letterlijk werken in de achtertuin van haar eigenzinnige bewoners; - elke dag kunnen fietsen door je eigen projectgebied en de projecten dagelijks zien vorderen; 


Functieomschrijving

Het Hoogheemraadschap Hollands-Noorderkwartier (HHNK) bereidt een dijkversterkingsproject in het dorp Durgerdam voor. In Durgerdam trekt HHNK hierbij samen op met gemeente Amsterdam en provincie Noord-Holland om tegelijkertijd ook een impuls te geven aan de ruimtelijke kwaliteit en openbare ruimte. Het project vanuit de opgave van de gemeente betreft de herinrichting van de openbare ruimte, die boven op de dijk van HHNK ligt. Ook moeten de nutsvoorzieningen van Liander en Waternet vernieuwd worden, waarbij de intentie met de nutsbedrijven is uitgesproken samen op te trekken. Het doel van de opgave is een waterveilige, toekomstbestendige openbare ruimte waarbij de wensen van de buurt zijn verwerkt. Denk aan duurzaam, autoluw, veilig en goed ingepast in het monumentale beeld van Durgerdam. Je bent als projectmanager onderdeel van het kernteam Durgerdam samen met HHNK. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een intern projectteam die de komende 2 jaar het Voorontwerp verder uitwerkt naar een aanbesteding en realisatie. Binnen het IPM-model gedachte is afgesproken dat HHNK de rol van omgevingsmanager vervult en de communicatie richting het dorp vormgeeft. Uiteraard in goed overleg en met overeenstemming in het kernteam. ELLBRU zoekt een samenwerkingsgerichte projectmanager die de belangen vanuit de gemeente met partijen als Waternet, Liander, HHNK en goed georganiseerde buurtbewoners goed kan verbinden. Ervaring met vergelijkbare multidisciplinaire projecten, het werken bij een overheid, goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding worden gevraagd. Ook ben je in staat om de kennis en ervaring vanuit de gemeente Amsterdam effectief in te zetten in deze opgave en deze met partners te delen. Denk bijvoorbeeld aan de ervaringen van schade aan woningen door ongewenste zettingen. Je rapporteert aan een ambtelijk opdrachtgever van Verkeer en Openbare ruimte en geeft mede vorm aan de Stuurgroep Durgerdam waarin je met de verschillende financiers aan tafel zit. Je bereid de besluitvorming en de onderbouwing van het definitief ontwerp voor en brengt deze opgave tot realisatie. Het verantwoorden van de voortgang van de opgave met voortgangrapportages is onderdeel van je verantwoordelijkheid. Het kernteam en het projectteam Durgerdam hanteert een IPM-model. 


Functie-eisen
 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring in vergelijkbare omgeving en projecten;
 • Persoonlijke motivatie van max 1 A4;
 • Je hebt ruime werkervaring >5 jaar binnen een lokale overheid, nutsbedrijven en of waterschappen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het voorbereiden en realiseren van multidisciplinaire projecten in een eindverantwoordelijke rol als projectmanager;
 • Je hebt ervaring met RAW en met relevante wetgeving (milieu, duurzaamheid, EMVI aspecten, etc.);
 • Je hebt ervaring met samenwerkingsovereenkomsten en contracten in projecten;
 • Je hebt affiniteit met directievoering UAV en projectleiding van openbare ruimte projecten met diverse raakvlakken met andere opgaven;
 • Je hebt gewerkt als projectleider in binnenstedelijke opgaven;
 • Je hebt ervaring met duurzaamheidsopgaven zoals energietransitie in combinatie met openbare ruimte opgaven;
 • Je hebt ervaring met dijkversterkingsopgaven en de wereld van de Waterschappen.
Ons aanbod

Wij bieden een goed salaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de 'inlenersbeloning' waarbij je als professional werkt via ELLBRU. Op deze vacature kunnen geen ZZP'ers reageren. U kunt reageren tot 27 september.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.500 - € 7.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Manager in Amsterdam