Vacature Medewerker Schoonmaak - Amsterdam

Amsterdam

Jump Into People BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ligt jouw passie in de facilitaire dienstverlening, hou je van aanpakken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Waar hou jij je mee bezig?

Als medewerker in de schoonmaak ontzorg jij de klant. Zelfstandig of met een team zorg jij voor een perfect resultaat. Je gaat natuurlijk zorgvuldig om met de schoonmaakmiddelen en overige materialen. Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijk manier wordt uitgevoerd en dat je samen met de klant tevreden kan zijn over het geleverde resultaat. Het gaat hier om een parttime functie voor 5 tot 20 uur per week verdeeld over meerdere dagen en verschillende start- en eindtijden. Deze tijden en dagen worden ingedeeld na onderling overleg, dit geeft jou dus vrijheid om jouw eigen week in te delen.


Wie zoeken wij?

De ideale medewerker schoonmaak;

  • Woont in of in de omgeving van Amsterdam - Diemen
  • Is representatief en klantvriendelijk
  • Heeft rijbewijs B
  • Is flexibel en heeft een proactieve werkhouding
  • Heeft enige ervaring met de werkzaamheden
Wij bieden
  • Afwisselend werk met leuke collega’s
  • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Vrijheid om jouw eigen werkweek in te delen
  • Een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheden

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij richten ons op ondernemers en werkzoekenden. Met veel enthousiasme werven en selecteren wij de juiste medewerker voor een langere termijn, zoeken wij de ideale flexkracht op korte termijn of nemen we de administratieve lasten over door middel van payrolling. Bij ons bent u als ondernemer en werknemer geen nummertje, dit blijkt uit onze uiterst persoonlijke werkwijze gebaseerd op jarenlange ervaring in de uitzend- en payroll branche. We zullen dit altijd bewaken omdat wij geloven in deze manier van samenwerken. Hierdoor kunnen wij alle ondernemers voorzien van een passende oplossing.

lees meer

Contactpersoon Jump Into People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Amsterdam