Vacature Productiemedewerker Pall Medistad| Pall Medistad - Amsterdam

Amsterdam

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een goede baan met stabiliteit en zekerheid? Zoek dan niet verder! Bij Pall Medistad in Medemblik ben jij aan het juiste adres! Je rijdt in ongeveer 40 minuten van Amsterdam naar Medemblik en ontvangt hiervoor een reiskostenvergoeding van €19 per dag! Daarnaast krijg je een vast rooster en verdien jij ook nog eens € 545 per week! Dat is toch super?! Pall Medistad is momenteel op zoek naar 200 nieuwe werknemers die al na 6 maanden kans maken op een vast contract! En jij kan één van deze nieuwe werknemers zijn! Dat klinkt toch geweldig? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu als productiemedewerker bij Pall Medistad!

Let op: vanwege de afstand heb je een eigen auto nodig om bij Pall Medistad te komen.

Wat bieden wij jou
 • Jij verdient € 16,23 per uur met toeslagen!
 • Doorbetaald tijdens de pauzes!
 • Reiskostenvergoeding tot € 19 per dag
 • Een heerlijk lang weekend
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Kans op een vast contract bij Pall!
Wie ben jij

Als productiemedewerker werk jij graag met je handen. Jij gaat namelijk infuuszakken en bloedzakken in elkaar zetten!

Verder is het belangrijk dat jij:

 • Alle dagen van de week beschikbaar bent, dus ook in het weekend!
 • In alle ploegen kan werken (06:00-14:00 en 14:00-22:00 en 22:00-06:00)
 • Over eigen vervoer beschikt
Wat ga je doen

Als productiemedewerker bij Pall Medistad werk jij in een super schone omgeving! Heerlijk toch?! Jij gaat namelijk in een cleanroom werken en draagt beschermende kleding. Maar wat ga jij precies doen? Als productiemedewerker ga jij staand medische producten in elkaar zetten! Hierbij kan je denken aan bloedzakken, sondevoeding zakken en infuuszakken. Hartstikke belangrijk werk dus, vooral in deze tijd! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met fijne collega’s! Teamwork makes the dreamwork!

Waar ga je werken

Pall Medistad produceert medische zakken waarin medicijnen worden gemaakt. Zo dragen zij dus bij aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen! En jij maakt hier als productiemedewerker onderdeel van uit! Jij wordt dan ook goed beloond, bij Pall verdien je namelijk €16,23 per uur. Daarnaast zijn er ook nog veel doorgroeimogelijkheden en kan jij bij Pall Medistad voor langere tijd werken. En als kers op de taart maak jij kans op een vaste baan! Pall is namelijk op zoek naar 200 nieuwe werknemers die uiteindelijk bij hen in vaste dienst komen werken!

Sollicitatie

Klinkt dit even als de perfecte baan? Solliciteer dan nu als productiemedewerker bij Pall Medistad in Medemblik! Voor je het weet, hebben wij elkaar aan de telefoon. Heb je vragen? Geen probleem! Je kan mailen ons mailen naar [email protected] of bellen op 088 126 99 35. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 16,23 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Amsterdam