Vacature Start als sales medewerker bij opslagspecialist in Amsterdam

Amsterdam

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Het bedrijf
Dit opslagbedrijf in Amsterdam staat klaar voor particuliere en zakelijke huurders. Heb je opslag nodig of komt er een verhuizing aan? Dan regel je dat hier. Door slimme mogelijkheden kun je hier veilig en makkelijk je spullen opslaan. Ze komen je spullen met een bus of vrachtwagen ophalen en zullen dit tijdelijk onderbrengen in hun verschillende opslagruimtes. 

De functie
Als sales medewerker bel jij de warme leads. Oftewel: iemand doet een aanvraag en jij gaat deze na bellen. Je brengt de wens van de klant in kaart en noteert de eisen van de aanvraag. Zodra je alles op een rijtje hebt zet je de aanvraag door aan je collega´s van de service afdeling. Je bent de hele dag aan de lijn met particuliere en zakelijke klanten. Aanvragen verschillen dus enorm van grootte en dit maakt het werk lekker divers. 

Het team sales & service bestaat momenteel uit 14 mensen, maar het bedrijf is hard aan het groeien! Elke dag is een feest, want lunchen doe je samen en er wordt voor je gekookt! Daarnaast wordt er op vrijdag een vrijmibo gedronken en staat gezelligheid hier hoog in het vaandel. 

Doe je het goed? Dan wordt het alleen maar leuker, want er zijn mooie bonussen te verdienen. Je kan zowel op individueel als groepsniveau een extra zakcentje verdienen als je goeie sales draait!

Tijden
Doordeweeks is het kantoor geopend van 09:00 tot 17:30 en in het weekend werken ze van 09:30 tot 17:00. We zijn op zoek naar iemand die fulltime aan de slag zou willen gaan.


Wat wij bieden
 • Een mooi salaris van €2300,- tot €2800,- bruto per maand;
 • Een leuke uitdagende baan bij een leuk jong bedrijf;
 • Elke dag staat er een verzorgde lunch voor je klaar;
 • Je krijgt een laptop en mobiel van de zaak;
 • Reiskosten worden tot 45 km enkele reis vergoed;
 • Je kan super mooie bonussen verdienen;
 • Leuke borrels en uitjes!
Wat wij vragen:
 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels;
 • Ervaring in de sales is een pre!
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Contactpersoon YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Medewerker in Amsterdam