Vacature Medewerker ondersteuning - Amsterdam

Amsterdam

Olympia
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij beschikbaar voor 32-36 uur per week en wil je als medewerker ondersteuning mensen helpen die getroffen zijn door de toeslagenaffaire? Kom dan werken bij de Kredietbank van de gemeente Amsterdam! Kan je goed samenwerken, plannen en heb je een hoge klantgerichtheid? Lees dan snel verder wat een medewerker ondersteuning doet! 

Vanaf december kunnen mensen die getroffen zijn door de toeslagenaffaire een beroep doen op de kredietbank voor hulp bij schulden en verantwoord lenen. Als medewerker ondersteuning ondersteun jij de consulenten. Je bent dagelijks bezig met het dagelijks verwerken en/of scannen van fysieke post. Hieronder vallen onder andere nieuwe aanvragen PL en SK, brieven van GKA, incasso en bewindvoerders en  retour enveloppen van consulenten die iets hebben opgevraagd. Ook zal je fysieke stukken opbergen in het dossier.
Er zijn 3 mailboxen (GKA-box, schuldeisers-box en teambox) die je moet verwerken. Ook zal je dagelijks tussen 09.00 en 11.00 het telefonisch spreekuur klanten verwerken. 

Naast deze taken zal je ook wekelijks bezig zijn met het ophalen en wegbrengen van afdelingspost, afdelingstelefoontjes beantwoorden, contracten maken en nakijken en losse overboekingen doen. 

lees meer

Gestelde eisen
  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring op administratief gebied
  • Ervaring in schuldhulpverlening bij een bank, deurwaarder of incassobureau is een pré
Salarisinformatie Bruto € 2.170 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris van €2170,- bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Een functie voor 32 tot 36 uur per week;
  • Een tijdelijk contact tot 15 januari 2022, met mogelijkheid op verlenging tot 15 juli 2022;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,10 cent per km, met een max. van €9 (retour).

De gemeente Amsterdam is een gastvrije werkgever voor iedereen met een hart voor Amsterdam. De gemeente wil een werkgever zijn waar iedereen welkom is en waar de medewerkers echt een afspiegeling zijn van de samenleving. De gemeente kijkt niet naar wat je niet kan, maar vooral naar wat je wel kan en waar je talenten liggen. We nodigen daarom iedereen die een steentje wil bijdragen aan het prachtige Amsterdam van harte uit om te solliciteren.

Deze vacature is in beheer van Sanne, voor vragen kun je mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De kredietbank is de backoffice van de schuldhulpverlening in Amsterdam. Klanten in het schuldhulptraject leveren via de Madi (Maatschappelijk Dienstverlener) een aanvraag in voor een sociale lening, waarbij de Kredietbank probeert afspraken te maken met alle schuldeisers voor een regeling en deze schuld overneemt zodat de klant nog maar één schuld bij één schuldeiser heeft. De klant betaald deze in drie jaar af. De doorlooptijd van een dergelijk aanvraag is enkele maanden en er moet veel worden gecorrespondeerd met de schuldeisers, klant en Madi’s. Omdat in die periode er ook mutaties plaats vinden wordt een dossier altijd zo actueel mogelijk gehouden. Dat levert een stroom aan informatie op die in een centraal systeem moet worden bijgehouden (voor de consulenten om inhoudelijk de juiste beslissingen te kunnen nemen).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Amsterdam
Vergelijkbare Vacatures in Amsterdam