Vacature Parttime Medewerker Klantcontact - Amsterdam

Amsterdam

Start People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij iemand die altijd in oplossingen denkt en iemand die energie krijgt van het verlenen van de juiste service? Ben je daarnaast op zoek naar een leuke baan die goed te combineren is met andere activiteiten en waarbij je samenwerkt in een leuk en gezellig team? Dan is de functie van klantenservice medewerker bij NRC Media wat voor jou!

Als klantenservice medewerker bij NRC Media word jij hét visitekaartje van NRC Media. Samen met jouw collega's ga je aan de slag om de beste service te verlenen aan de abonnees van NRC Media. Het ene moment houd jij je bezig met de verhuizing van een abonnee en zorg je dat de krant in het vervolg op het nieuwe adres wordt afgeleverd en op een ander moment ben jij samen met een potentiële abonnee aan het kijken naar een passend abonnement.

lees meer

Gestelde eisen

Voor deze functie zoeken wij een open en sociaal communicatief vaardig persoon die het leuk vindt om op zoek te gaan naar een oplossing voor anderen. Iemand die energie krijgt van het verlenen van de juiste service en het daarnaast fijn vindt om in een warm en gezellig team te werken. Daarnaast is het van belang dat jij beschikt over HBO- werk of denk niveau.

Vind je het dus leuk om probleemoplossend aan het werk te gaan en krijg jij energie van het verlenen van de juiste service? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 12,56 p/u
Extra informatie
  • Een bruto uurloon van €12,56;
  • Een betaalde training van twee weken;
  • Een warm en gezellig team en gezellige activiteiten met het team;
  • Een hybride manier van werken;
  • Een functie die parttime te vervullen is voor minimaal 16 uur per week, eventueel meer overleg;
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

NRC Media is een kwaliteitsbedrijf gevestigd in het centrum van Amsterdam, het prachtige kantoor van NRC bevindt zich op Rokin. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, je reiskosten worden volledig vergoed. Momenteel wordt er gebruik gemaakt van hybride werken, één keer per week word je op kantoor verwacht. Waar je de rest van de week werkt mag je zelf bepalen! NRC Media staat bekend om de kwaliteit die wordt geleverd. De kwaliteit die zij leveren in hun producten, verwachten zij ook terug in hun medewerkers en in de service die geleverd wordt naar de klanten. Om dit te bereiken word je met een twee wekelijkse betaalde training klaargestoomd om vervolgens op de werkvloer aan de slag te gaan. Na deze twee weken waarborgen ze jouw kwaliteit door middel van vorderingsgesprekken eens in de twee weken met jouw teamleider. Samen zorgen jullie ervoor dat jij de juiste kwaliteit kan leveren aan de abonnees van NRC Media.

lees meer

Contactpersoon Start People Amsterdam XL
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Amsterdam