Vacature Java-tester - Apeldoorn

Apeldoorn

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

"Het is prettig om als Java-tester samen te werken met een team van betrokken collega’s in een goede sfeer met volop ruimte voor innovatie, persoonlijke groei en input. De vrijheid die je krijgt om je eigen ding te kunnen doen en tegelijk als team te kunnen groeien, is een aangename combinatie.", medewerker team toezicht bij de Belastingdienst.

Kwalitatief goede applicaties opleveren die ook goed onderhoudbaar zijn: daarvoor zijn we verantwoordelijk bij het team toezicht, onderdeel van generieke business services (GBS) van de IV-organisatie van de Belastingdienst. Binnen het team werken zo’n twintig collega’s aan de realisatie van een digitaal klantbeeld. Daarbij worden op het mainframe gegevens uit bronnen ontsloten die we presenteren in een Java-web-frontend. We ontwikkelen en onderhouden hiervoor meerdere applicaties die worden ingezet in het toezichtproces van de Belastingdienst. En deze applicaties worden gebruikt door zo’n tienduizend medewerkers! Het compacte team waarin je aan de slag gaat, is ondersteunend ingesteld. We leveren graag goede kwaliteit, maar dit gaat niet ten koste van de productiviteit. Elkaar helpen bij vraagstukken zit in ons DNA en dit stralen we ook uit.

In jouw rol als Java-tester ontwikkel je Java-applicaties (web) en webservices. Samen met je collega’s maak je deel uit van één van de twee scrumteams binnen het team toezicht. In sprints van twee weken leveren we telkens een ‘shippable product’ op. Specifiek ga je samen met collega’s in je scrumteam, de product-owner en gebruikers werken aan het (door)ontwikkelen, onderhouden en borgen van de continuïteit van diverse toezichtapplicaties.

Met jouw expertise lever je in samenwerking met je teamleden kwalitatief goede applicaties op die ook goed onderhoudbaar zijn. Onderdeel daarvan is natuurlijk een goed werkende geautomatiseerde regressietest. We maken hiervoor gebruik van verschillende tools, waaronder Selenium WebDriver in combinatie met Robot Framework. De nadruk van jouw opdracht komt te liggen op het testen van de applicaties en het opzetten van automatische regresssietesten met behulp van het genoemde framework. We verwachten van je dat je hiermee zelfstandig uit de voeten kunt.

Word jij onze nieuwe collega? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Berry Denekamp, via 06 - 52 41 25 86.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt aantoonbaar hbo-niveau.
 • Je bent minimaal vijf jaar ervaring als Java-tester.
 • Je hebt goede kennis van het opstellen van testdocumentatie.
 • Je hebt goede kennis van TMap Next en bent bekend met het mainframe-platform z/OS.
 • Je hebt goede kennis van tooling, waaronder Robot Framework, Jenkins en Git Jira.

Jouw competenties?

 • analyseren
 • samenwerken
 • zelfontwikkeling
 • voortgangscontrole
 • klantgerichtheid

Herken jij jezelf ook hierin?

Jij hebt oog voor resultaat en weet wat onze klanten willen. Er zijn altijd nieuwe vraagstukken en uitdagingen die wachten op jouw expertise. Ieder dag weer. Gelukkig verleg je graag je grenzen en kun je goed zelfstandig werken. Ook ben je iemand die pas aan de slag gaat als de opdracht volledig duidelijk is. En als het nodig is, ben je assertief en proactief genoeg om vragen te stellen en verder te kijken dan de opdracht. Verder ben je altijd op zoek naar verbeteringen, kun je goed samenwerken met gebruikers, product-owners en je teamleden én voel je je thuis in de professionele en tegelijkertijd informele werksfeer binnen de scrumteams.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.756 p/m
Extra informatie
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Salaris­omschrijving

  In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract­duur Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Apeldoorn