Vacature Ondersteunend begeleider omgeving Apeldoorn (27 uur p.w.)

Apeldoorn

  • Woonzorg Apeldoorn B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 26 - 28 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij zo’n persoon die anderen enthousiasmeert? En lever jij graag een bijdrage aan het vergroten en verbeteren van het woon-, werk- en leefklimaat van onze cliënten? Kom je dan bij Woonzorg Apeldoorn werken?

‘Our story will inspire you!’
Wij willen kwetsbare jongeren vanaf 18 jaar oud uitdagen hun dromen te ontdekken en deze te gaan realiseren. Wij helpen en begeleiden onze cliënten bij het dagelijks functioneren en het vergroten van hun zelfredzaamheid.

Wat ga jij doen
In overleg met onze persoonlijk begeleider en coördinerend begeleider leg je huisbezoeken in omgeving Apeldoorn af.
Je brengt de algemene leefsituatie van onze cliënten in kaart en bespreekt hun wensen, behoeften, problemen en hulpvragen. Als aanspreekpunt voor de cliënten en buurtbewoners beantwoord je vragen en klachten op het gebied van het woon- en leefklimaat.
Ook kun je een bemiddelende rol vervullen tussen bewoners en de hulp- en dienstverleners en andere professionals. Daarbij vind je het leuk om onze cliënten enthousiast te maken voor deelname aan activiteiten die georganiseerd worden voor onze bewoners.
 

lees meer

Gestelde eisen Onze ideale collega
Vanzelfsprekend ben je klantgericht en kun je je mondeling goed uitdrukken. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in een vergelijkbare functie en inzicht hebt in de doelgroep.
Je hebt een functie gerelateerde diploma op HBO niveau (must) en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Op secure wijze verricht je administratieve werkzaamheden die aan de functie zijn verbonden zoals het invullen van registratieformulieren en rapportages. Je bent woonachtig in Apeldoorn of korte omgeving (15 tot 30 minuten reisafstand)
De functie is voor 27 uur per week, waarbij de werkdagen in overleg zullen worden vastgesteld. Je staat open om diensten van 9 uur te draaien

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Schaal 4 van de CAO Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening
Aantal uur per week 26 - 28 uur p/w
27 uur per week. Diensten van 9 uur per dag zijn mogelijk
Extra informatie Wat bieden wij
Een leuke functie om je verder te ontwikkelen! Je krijgt een half jaar contract met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en zelfs de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Deze functie is ingedeeld in schaal 4 van de CAO Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.
Wij bieden jou een fijne samenwerking met jonge, energieke collega’s. In onze samenwerking zal je een integere manier van communiceren ervaren. We zijn allemaal enorm betrokken bij de organisatie en onze cliënten. Heb je zin om mee te bouwen aan onze sterk groeiende organisatie?

Sollicitatieprocedure
‘Let your story inspire us!’ en motiveer waarom je interesse hebt in deze functie. Je kunt je enthousiasme via brief, filmpje of op een andere creatieve manier kenbaar maken per mail naar [email protected] We kijken uit naar je reactie!
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kleinschalige woonzorg in Apeldoorn: we maken van begeleid wonen een thuis. Met echte aandacht en de belangrijke begeleiding, in een huiselijke sfeer die warm aanvoelt.
Onze bewoners zijn jongvolwassen, in de leeftijd vanaf 18 jaar. Met verschillende achtergronden, al zijn ze allemaal gemotiveerd om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten. We geven ze met onze woonzorg het steuntje in de rug dat ze daarbij goed kunnen gebruiken.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Emmy van de Ven
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Ambulant Begeleider in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures