Vacature Koerier - Apeldoorn

Apeldoorn

UBN Uitzendbureau
 • UBN Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Lijkt het je leuk om aan het werk te gaan als koerier in de omgeving Apeldoorn? Lees dan snel verder

Als koerier ben jij verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van goederen in de omgeving van Apeldoorn. Je start je dag met het inladen van jouw goederen. Jij zorgt ervoor dat je bus goed ingepakt wordt, zodat jij snel de goederen uit kan laden. Na een goede bak koffie begin jij met je route langs de vooraf aangegeven klanten. Jouw klus voor die dag; mensen blij maken met hun bestelde goederen.

Ben jij de gedreven, positieve bezorger met rijbewijs die wij zoeken? Bezorg ons dan snel jouw CV en motivatie!

** Dit betreft een wervende vacature **

 • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B;
 • Je hebt minimaal 1 jaar rijervaring;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • Affiniteit met de logistiek;
 • Een fulltime baan van 40 uur per week;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een informele werkomgeving.

UBN Uitzendbureau B.V. is sinds 1991 actief op de arbeidsmarkt en is met zes vestigingen in de Randstad (Almere, Amsterdam, Utrecht en twee in Rotterdam) en vijf in-house vestigingen, een flexibele, platte en resultaatgerichte organisatie. UBN focust zich op logistieke, industriële, commerciële en administratieve functies t/m MBO plus niveau. Door te kiezen voor een duidelijke focus is UBN uitgegroeid tot een specialist en dat wordt door steeds meer bedrijven herkend. UBN mag zich dan ook verheugen in een groeiende belangstelling voor haar diensten. De ambitie van UBN is om voortdurend te werken aan het bieden van toegevoegde waarde voor haar klanten en (arbeids)krachten.

Op het moment dat je bij ons solliciteert zullen wij jouw cv en motivatie bekijken. Zien wij een klik met onze opdrachtgever? Dan sturen wij jou een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op onze vestiging aan de Paslaan in Apeldoorn.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden en het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast? Dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever. Ben jij toch niet meer zo enthousiast, dan bespreken wij andere vacatures die wellicht beter je past.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw cv? Dan zullen zij jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Zij willen natuurlijk ook graag beoordelen of de klik die wij hebben gezien terecht is. Zijn jullie beide daarna net zo enthousiast als wij zijn? Dan zien we je graag nog één keer op onze vestiging om het papierwerk in orde te maken!

lees meer

Gestelde eisen Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B;Je hebt minimaal 1 jaar rijervaring;Je kunt goed zelfstandig werken;Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
Rijbewijs Vereist: Bus (D)
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar meer betrokkenheid?
Wij bemiddelen in logistieke, industriële en administratieve tot en met MBO-niveau.

Of het nu gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, fulltime of parttime, wij helpen graag.
Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw wensen én eisen centraal staan, zodat wat jij wilt, werkelijkheid wordt.
Dat is wat we willen, dat is wat we kunnen, dat is wat we doen! Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden!

lees meer

Contactpersoon Yoni
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Koerier in Apeldoorn