Vacature Administratief medewerker - Apeldoorn

Apeldoorn

Kei Uitzendbureau
  • Kei Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Werkzaamheden Administratief medewerker:
Voor een bedrijf dat gericht is op duurzaamheid zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Ben jij administratief onderlegd, beschik jij over een dosis positiviteit en kan jij mensen goed ondersteuning bieden? Dan ben jij degene die wij zoeken. Lees gauw verder, want dit is jouw kans!

Onze opdrachtgever is een specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Het doel is om de woningen en gebouwen te verduurzamen om zo het leefcomfort van bewoners en gebruikers te verbeteren. Onze opdrachtgever is van mening dat een eerlijke en persoonlijke relatie de sleutel tot succes is: samen maak en beleef je het succes. Ga jij ons team versterken? Dan ben jij ook hun kapitaal en jouw inzet vormt hun resultaat. Daarom is onze opdrachtgever zuinig op hun medewerkers en streeft er dan ook naar om jou te laten doorgroeien en te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Een administratief medewerker bij onze opdrachtgever verzorgt een deeladministratie(s). Hieronder verstaan wij crediteuren-, debiteuren-, salaris-, en personeelsadministratie. Jij als administratief medewerker bent verantwoordelijk voor de registratie en verwerking hiervan. De administratieve werkzaamheden kunnen we onder verdelen in 4 componenten: planning, uitvoering, administratie en communicatie.

Planning: hierin wordt verwacht dat je de aard en omvang van de uit te voeren werkzaamheden kunt vaststellen, je deadlines kunt beheren en bewaken en dat je tijdig kunt signaleren wanneer er wijzigingen plaatsvinden in de wet- en regelgeving en de cao plaatsvinden.

Uitvoering: uiteraard wordt er verwacht dat je de deeladministratie(s) zelfstandig kunt uitvoeren. Soms kan het zijn dat er zaken voortvloeien vanuit deze deeladministraties en daarbij wordt verwacht dat je deze oppakt. Als administratief medewerker verwacht onze opdrachtgever ook dat je initiatief neemt in de ontwikkeling wat betreft dit vakgebied.

Administratie: als administratief medewerker ben je hoofdzakelijk bezig met het verwerken van de deeladministraties. Maar wat houdt dit exact in? Je verzorgt de WKA-administratie, verzamelt en controleert de gegevens van de deeladministratie, signaleren en oplossen van ontbrekende gegevens, invoeren, muteren en coderen van gegevens en het uitvoeren van verkoop- en inkoopadministratie.

Communicatie: last but not least de communicatie. Uiteraard is dit een belangrijk onderdeel voor het uitvoeren en afhandelen van de werkzaamheden. Onze opdrachtgever verwacht dat er op een effectieve manier wordt gecommuniceerd, hieronder wordt verstaan op een prettige, functionele en collegiale manier. Uiteraard is een correcte afhandeling van het telefoonverkeer cruciaal. Voor onderlinge werkverhoudingen maar ook op klantgericht niveau.
Functie-eisen Administratief medewerker:
Wanneer voldoe jij aan de eisen van onze opdrachtgever voor deze functie?

- Als je in bezit bent van een MBO diploma in de richting van administratie;
- Als je kennis hebt van het Office pakket;
- Als je kennis hebt van Exact en AEC
- Als je beschikt over ervaring (liefst 2 jaar);
- Als je woont in een straal van 30 km rondom Apeldoorn;
- Als je zelfstandig kan werken;
- Als jij je representatief, positief en ondersteunend kan opstellen.

Wat biedt onze opdrachtgever aan jou?

- Een baan voor 32 uur in de week;
- Marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring op basis van fulltime 40 uur( 2500-3000);
- Bij goed functioneren een vast dienstverband;
- Goede begeleiding;
- Een fijne werkplek;
- Persoonlijke ontwikkleing.

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan snel en pak deze kans!

Salarisindicatie: 2500-3000 bruto per maand
Uren per week: 32.00
Dienstverband: Uitzicht op een vast dienstverband

Neem contact op over Administratief medewerker:
Contactpersoon: Dunja Heijkoop
Telefoonnummer:
033 - 711 0600

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Uitzendbureau in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Apeldoorn