Vacature Logistiek medewerker - Apeldoorn

Apeldoorn

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Waar kom je terecht als Logistiek medewerker?
Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Apeldoorn die gespecialiseerd zijn in het leveren van diverse auto onderdelen. Verder hangt er binnen het bedrijf een goede sfeer en maken ze je daar graag onderdeel van.
Wat ga je doen voor als Logistiek medewerker?Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Magazijnmedewerker. Vanuit het magazijn in Apeldoorn worden alle producten van onze opdrachtgever gedistributeerd. Het is dan ook de taak van jou als magazijnmedewerker om de goederenstroom zo efficiënt mogelijk te begeleiden en op te slaan of direct klaar te zetten voor uitlevering aan de klanten.

Ben jij een ervaren of startende Logistiek medewerker en op zoek naar een nieuwe werkgever? Het liefst voor vast? Onze opdrachtgever zoekt per direct (of in overleg nader te bepalen) ervaren en startende Logistiek medewerker(s).

Wat bieden wij de Logistiek medewerker?
- een uitstekend salaris
- bemiddeling naar vaste baan
- een zeer stipte betaling. altijd op tijd je geld
- een goede reiskostenvergoeding
- gratis werkkleding en PBM's
- de mogelijkheid om je te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en cursussen
- een zeer prettige werksfeer
- persoonlijk contact met je leidinggevenden en met Erick

lees meer

Gestelde eisen Wie zoeken wij als Logistiek medewerker?
Heb jij ervaring als logistiekmedewerker? Dan wordt dit gewaardeerd, maar een goede motivatie en een leergierige houding, vinden wij zeker zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar een aanpakker die onderdeel wil worden van dit leuke bedrijf en er samen met zijn collega's de schouders onder wil zetten! Woon je in Apeldoorn of de directe omgeving? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Geïnteresseerd in de functie Logistiek medewerker?
Gebruik dan de Solliciteer direct button onderaan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 0578-745140 of [email protected] Tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Apeldoorn