Vacature Operator - Apeldoorn

Apeldoorn

UBN Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Machines instellen, ombouwen, schoonhouden, afvullen en aanvullen klink voor jou als een gave uitdaging? Lees dan snel verder. Wij zijn namelijk op zoek naar versterking in de 3-ploegendienst voor het team in Apeldoorn!

Als operator ga jij aan de slag bij een groeiende organisatie in Apeldoorn. De producten (van boterhamzakjes tot vershoudfolie) worden zowel internationaal als nationaal getransporteerd. In het productieproces ben jij verantwoordelijk voor het instellen van de machine, verzorgen van kwaliteitscontroles en het verzorgen van preventief onderhoud. Toch wel een storing? Dan beschik jij over het juiste inzicht: ‘kan ik dit zelf oplossen of moet ik de technische dienst erbij halen?

Verder streef jij kwaliteit na en vind je het niet erg om je aan regels te houden. De producten die je maakt komen vaak terecht in de voedingsmiddelenindustrie en dus heb je te maken met bepaalde hygiënenormen.

Naast al dit harde werken is er altijd tijd voor een grapje hier en een lolletje daar.

  • Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken;
  • Je hebt ervaring binnen een productieomgeving;
  • Je bent goed met je handen (dit vanwege het ombouwen van machines en het oplossen van kleine storingen).
  • Fulltime dienstverband;
  • Salaris tussen de €1975,- en €2400,-
  • Ploegentoeslag van 35%!;
  • Opleidingsmogelijkheden;

Onze opdrachtgever is Europees marktleider op het gebied van huishoudelijke verpakkingen. Op de locatie in Apeldoorn werken zo'n 150 man die allemaal hun steentje bijdragen in het ontwikkelen en leveren van deze topproducten. Ondanks de grootte van het bedrijf is er volop aandacht voor jou als individu. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en er is sprake van een 'wij' gevoel. Met zijn allen wordt er hard gewerkt, maar er zeker ruimte voor een grapje op zijn tijd.

Interesse? Wij maken graag kennis met je om je meer te vertellen! Mocht je meer vragen hebben over deze vacature dan kun je ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 055-3032258 of per e-mail: [email protected]

lees meer

Gestelde eisen Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken;Je hebt ervaring binnen een productieomgeving;Je bent goed met je handen (dit vanwege het ombouwen van machines en het oplossen van kleine storingen)...
Salarisinformatie Bruto € 1.975 - € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar meer betrokkenheid?
Wij bemiddelen in logistieke, industriële en administratieve tot en met MBO-niveau.

Of het nu gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, fulltime of parttime, wij helpen graag.
Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw wensen én eisen centraal staan, zodat wat jij wilt, werkelijkheid wordt.
Dat is wat we willen, dat is wat we kunnen, dat is wat we doen! Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden!

lees meer

Contactpersoon Yoni
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Apeldoorn