Vacature Operator 2 Ploegendienst - Arkel

Arkel

Raaak personeel
  • Raaak personeel Bedrijfsprofiel
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen
Als operator aan de slag in Gorinchem in de twee ploegendienst met uitzicht op een vast contract en doorgroeimogelijkheden? Verdien tot €2.300,- ex. 13% ploegentoeslag. Gedurende de dag hou jij je als operator bezig met het veilig en efficiënt laten draaien van productiemachines. Deze productiemachines maken brandwerende producten voor de bouwindustrie. Je onderhoudt nauw contact met je collega's en samen zorgen jullie voor een kwalitatief goed eindproduct. Omdat je in een 2 ploegendienst werkt zorg je natuurlijk ook voor een duidelijke overdracht voor de volgende ploeg.Tijdens je werkdag voer je ook kwaliteitscontroles uit bij de gemaakte producten, ook kleine storingen los je zelfstandig op. Lukt dit niet? Dan is er altijd nog een storingsmonteur op wie je kunt terugvallen. Extra interessant is dat je ook door kan groeien naar de functie van lijnoperator en je de opleiding tot Operator A en B kunt volgen.Heb jij ervaring in de productie en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan nu! Vragen? Bel ons op 0183630022.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
* Minimaal 2 jaar werkervaring als operator.* Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.* De bereidheid om in 2 ploegendienst te werken.* Fulltime beschikbaar en je woont bij voorkeur in de regio Gorinchem.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.100 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
* Een startsalaris tot €2.300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van jouw werkervaring)* Een ploegentoeslag van 13%* Een baan in 2 ploegendienst, de werktijden zijn van 06.00 tot 14.00 en 14.00 tot 22.00.* Uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever bij een wederzijdse klik* Een mooie functie binnen een internationaal georiënteerde organisatie

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Arkel Bekijk alle soortgelijke vacatures