Vacature Monteur Mechatronica Besturingstechnieken | Elektro Mechanisch - Arnhem

Arnhem

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor wie je gaat werken:
 • Wij bouwen en onderhouden machines.
 • Ben jij een ervaren monteur mechatronica?
 • Heb jij ervaring met elektrische en besturingstechnieken?


Vaste baan: Monteur Mechatronica Besturingstechnieken | Regeltechniek | 2.400 - 3.500 | Monteur Mechatronica

Wij ontwerpen, bouwen, en onderhouden klant specifieke apparaten, installaties en machines. Bij ons is elke opdracht anders, elke opdracht is nieuw. De uitdaging bestaat uit het multidisciplinair kunnen werken en het over de grenzen van vakgebieden en bestaande mogelijkheden heen kunnen kijken.
Bij ons is er een dynamische en informele sfeer op de werkvloer. Daarnaast krijg je bij ons afwisselende en uitdagende opdrachten en zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. 

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Monteur Mechatronica Arnhem Regeltechniek ga je het volgende doen: 

Werken als Monteur Mechatronica kenmerkt zich door een hoge afwisseling in verschillende disciplines. Onze opdrachtgevers zitten in de proces-, maak-, voedsel-, R&D- en energie-industrie. In de functie als Monteur Mechatronica bouw en installeer je zelfstandig machines en installaties. Dit doe je zowel mechanisch als elektrotechnisch. Daarnaast ben je in staat om storingen of gebreken te analyseren en te verhelpen zowel op locatie als bij onze nationale en internationale klanten. De werkzaamheden zijn voornamelijk bij op locatie maar kunnen dus incidenteel ook bij onze nationale en internationale klanten zijn.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur Mechatronica, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:
 • Werk- en denkniveau minimaal MBO (Mechatronica of gelijkwaardig), eventueel aangevuld met vak gerelateerde cursussen (o.a. elektro, meet- en regeltechniek).
 • Affiniteit met mechanische, elektrische en besturingstechnieken.
 • Je bent in het bezit van een VOL VCA certificaat.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in vergelijkbare functie.
 • Je woont in de omgeving van Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Wageningen en Doetinchem. 
Als Monteur Mechatronica Besturingstechnieken bij dit bedrijf in Arnhem kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.500. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Er is een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling. Het bedrijf hanteert de CAO Klein Metaal. Het aantal vakantiedagen is 38. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. 
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. 

Wanneer ga jij aan de slag?:

Woorden die ook meespelen zijn: Monteur Mechatronica Mechanical, wtb of Design. Ook Ontwerp, CAD of Ontwerper zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Designer, Industrieel Productontwerp en IPO in dit vakgebied.

Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons. Vandaar dat we graag mensen uit Arnhem uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel en Groenlo. Als je uit Ede, Oosterhout, Beesd of Geldermalsen komt woon je ook prima voor ons. Woon je in Wolfheze, Nijkerk of Tiel graag ook solliciteren. En woon je in Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk dan past dat ook prima. Vanaf de woonplaatsen Ermelo, Zevenaar en Doetinchem is onze vestiging ook goed bereikbaar.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. 
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Arnhem