Vacature Toekomstig meewerkend voorman - Arnhem

Arnhem

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Om door te groeien naar de rol van voorman maak jij eerst onderdeel uit van de vaste onderhoudsploeg. Samen met jouw collega's zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van de groene buitenruimte in Arnhem. Hierdoor leer jij jouw collega's en het project van binnen en buiten kennen. Zodat jij straks weet hoe je jouw collega's zo goed mogelijk weet te motiveren en te begeleiden om het werk goed op te leveren. Uiteraard werk jij als meewerkend voorman ook zelf hard mee en geef jij het goede voorbeeld! Dus ben jij sociaal sterk en weet je wat hard werken is? Dan ben jij de toekomstig voorman die wij zoeken. Wat maakt deze vacature nog gaver? Het gaat om werk voor meerdere jaren met doorgroeimogelijkheden. Om jouw ambities te verwezenlijken heb jij bij ons de mogelijkheid om een relevante opleiding te volgen en certificaten te behalen. Bevalt het van beide kanten; dan heb je ook nog uitzicht op een direct dienstverband bij de opdrachtgever. 

lees meer

Gestelde eisen Jij hebt je rijbewijs B (BE is een pré),Jij hebt een groen gerelateerde opleiding,Je beschikt over minimaal MBO 3 werk- en denkniveau,Leidinggevende kwaliteiten,De juiste werkmentaliteit,Je bent positief ingesteld,Je hebt goede communicatieskills,Jij kan goed organiseren

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Trainingen zodat jij een vakspecialist bent én blijft,De beste materialen om jouw klus te klaren,Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever,Geld natuurlijk
Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Robin Labberton
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Meewerkend Voorman in Arnhem