Vacature Organiserend Begeleider (HBO) - Arnhem

Arnhem

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Kijken of er nog ontwikkeling mogelijk is.

Eindelijk is het zover! Met heel veel voorbereiding waar jij de leiding in genomen hebt, gaan jullie met de cliënten een midweek op kamp. Samen met het team is alles goed overdacht en uitgewerkt. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De cliënten vinden het heerlijk om er even uit te zijn. Er worden een aantal activiteiten gepland, maar er is ook ruimte om gewoon lekker niets te doen. Niet alleen de cliënten zie je door een andere omgeving activiteiten ondernemen die ze anders niet zouden doen, ook de begeleiding is ontspannener. Op zulke momenten ontstaat vertrouwen.

Als begeleider ben je de schakel tussen de teamleider en het team. Je coacht en stuurt het team aan in de dagelijkse activiteiten en processen. Ook geeft je advies op het gebied van zorginhoud, personeel en processen. De organisatie, coördinatie en bewaking van de randvoorwaarden voor een leef-, woon- en werkomgeving van een client maken onderdeel uit van jouw takenpakket.

Op Ruitenkoning 2 wonen cliënten met een ernstig verstandelijke beperking met ernstige gedragsproblematiek. Er is nog ruimte voor ontwikkeling, mogelijkheden om doelen te behalen. Deze intensieve zorg vraagt om vanuit rust en op een positieve manier duidelijkheid en structuur te bieden. Belangrijk om hierbij de regie te behouden. Jij, als begeleider, bent er als onvoorwaardelijke back up voor het team. Vanuit zowel je werkervaring als jouw levenservaring coach je en begeleid je het team.

Met wie ga je werken?

Op Ruitenkoning 2 wonen 11 cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag in de leeftijd tussen de 16 jaar en 62 jaar. Er wordt intensieve begeleiding geboden. Er is sprake van verschillende problematieken en dit vraagt telkens een andere begeleidingsstijl. De cliënten hebben behoefte aan structuur, duidelijkheid en het aangeven van grenzen. Jouw gedrag is van invloed op het gedrag van cliënten.

Je komt te werken in een groene bosrijke omgeving met veel beweegruimte. Aan de rand van Arnhem ligt het prachtige park 's Koonings Jaght. Daar komen leren, wonen en werken samen voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Voor de bewoners van het park zijn er nog andere dingen te beleven. Zo is er o.a. een sporthal waar verschillende sport- en beweegactiviteiten worden geboden. In het verwarmde binnenzwembad kunnen de bewoners naast bewegen ook lekker ontspannen. Ook is er ‘de Belevenis'; een grote snoezelruimte. Daar kunnen mensen met een beperking, dementerende ouderen en ernstig zieke kinderen actief en passief ontdekken en bewegen. Er bevindt zich ook een camping op het park. Een aantal cliënten vindt daar een dagbesteding, een aantal campinggasten vinden vrijwilligerswerk!

Het team

Volop in ontwikkeling.

Het is een jong team, met begeleiders die heel graag willen en daarop gaan lopen. Onderling is de sfeer speels en worden er veel grapjes gemaakt. Met elkaar zijn ze nog volop in ontwikkeling en nog een beetje zoekende om op elkaar ingespeeld te raken. Ze staan open voor verbeteringen en zijn niet bang om dit bespreekbaar te maken. Je hoeft je niet groot te houden, vragen stellen en leren staat centraal. Ook is er ruimte voor feedback en een luisterend oor, je hebt een stevig aandeel in het team. Het plezier hebben met elkaar heeft een grote rol!

lees meer

Gestelde eisen

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde zorgopleiding op hbo-niveau (social work, SPH) en hebt ervaring met de doelgroep. Je houdt van uitdagingen en bent in staat om deze aan te gaan en te vertalen in actiegerichtheid. Maar ook om van uit rust en met een helicopterview te observeren. Dit alles breng je samen om met jouw collega's en teamleider een stevig fundament neer te zetten en deze te bewaken. Je durft te reflecteren, je kwetsbaar op te stellen én bent transparant in jouw communicatie. Dit draagt bij aan het welzijn van het team, de cliënten en bovenal jezelf. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan gaan we graag met jou in gesprek!


Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen we voor je betekenen?

Na het kennismakingsgesprek draai je een dienst mee. Is de klik wederzijds, dan stap je dit avontuur in voor een bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

We zijn op zoek naar een begeleider HBO voor 28-32 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-gehandicaptenzorg, schaal 45 en bevat de volgende voordelen voor jou:

✓ Dertiende maand: eindejaarsuitkering van 8,33%

✓ Per 1 juni 2021 structurele loonsverhoging van 3,15%

✓ Eenmalige uitkering van 1,50% in september 2021

✓ 144 vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

En verder:

✓ Onregelmatigheidstoeslag

✓ Collectieve korting op zorgverzekering

✓ fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer, of weekendje weg.

Wil je door ontwikkelen? Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière! Zo voorziet Siza jou in de nodige trainingen, seminars maar ook loopbaan coaching en vitaliteitsprogramma's zijn beschikbaar voor jouw ontwikkeling.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.080 - € 3.190 p/m
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn er voor iedereen

Siza ondersteunt op de momenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtje in de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening. En van dagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden van een betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensen uit om hun grenzen te verleggen, als dat kan. En als innovatie en techniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruik van.

Waar we werken

Met ruim 2600 collega's werken we elke dag aan de zorg en ondersteuning voor meer dan 3500 cliënten. Dat doen we op 150 verschillende locaties in Gelderland en Noord-Brabant. Bij Siza werken we met multidisciplinaire teams met begeleiders, verpleegkundigen en behandelaren. Samen zorgen we er voor dat de cliënten de juiste begeleiding krijgen. En alles begint bij de vraag; hoe kunnen we je helpen?

Samen met jou komen we verder

Je krijgt bij ons kansen en ruimte om je vakkennis op peil te houden en je te ontwikkelen. Want alleen dan kunnen we samen de zorg en ondersteuning bieden die cliënten nodig hebben. En daarover zijn we vaak met elkaar in gesprek. Het is belangrijk dat je goed bent in wat je doet. En dat je er plezier in hebt.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Diana Visch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider in Arnhem