Vacature Junior Revit modelleur - Arnhem

Arnhem

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn op zoek naar talentvolle junior Revit modelleurs. Ben jij iemand die HBO of WO afgestudeerd is, veel ervaring heeft opgedaan tijdens zijn/haar studententijd en graag als Revit modelleur aan de slag wil? Lees dan nu verder!


Organisatie

Wij werken samen met toonaangevende architectenbureau’s, aannemers en advies- en ingenieursbureau’s aan diverse projecten die in BIM worden gerealiseerd. Onze professionals zijn onder andere betrokken bij de volgende spraakmakende projecten: het Onderwijs en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuikwartier in Den Haag en Congreshotel Overhoeks in Amsterdam.


Functieomschrijving

Bij ELLBRU zijn wij continu op zoek naar junior Revit modelleurs. Revit wordt steeds meer de standaard binnen de bouwbranche. Het is jouw taak als Revit modelleur om in Revit Architecture zelfstandig te modelleren. Je kunt een PVE of een bestek zelfstandig beoordelen. Hierbij maak je gebruik van je bouwkundige achtergrond die je in de vorm van studie en/of werkervaring (relevante stage) hebt opgedaan.


Functie-eisen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding richting bouwkunde;
 • Aantoonbare ervaring met Revit (dit kan ook tijdens een relevante stage zijn);
 • Jij beschikt over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden;
 • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Ons aanbod

Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, binnen een organisatie waarbij je in aanraking komt met interessante projecten.

Na ontvangst van jouw sollicitatie bestuderen we jouw cv en beoordelen of er voldoende aanknopingspunten zijn om je uit te nodigen voor een telefonisch interview. Na dit interview volgt een kennismakingsgesprek bij ons op het kantoor. Na dit gesprek kunnen wij precies inschatten wat voor soort functies en type bedrijven bij jou past en waar jouw kansen liggen op de arbeidsmarkt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Revit Tekenaar in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures