Vacature Ervaren mondhygiëniste gezocht voor innovatieve praktijk, Arnhem!

Arnhem

Berg Uitzendgroep
 • Berg Uitzendgroep Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Freelance / Vast contract
 • 8 - 12 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een zeer innovatieve grote praktijk in de omgeving van Arnhem zijn wij per direct op zoek naar een ervaren mondhygiënist(e) voor de vrijdag en zaterdagochtend. Ben jij die Mondhygiënist(e) die nog invulling zoekt voor vrijdag en zaterdag dan ontvangen wij graag jouw cv + motivatie brief. De Mondhygiënist(e) die wij zoeken gaat net als ons voor de beste zorg voor de patiënt en je bent dan ook in staat om de patiënt waar nodig gerust te stellen. Je behandelt zelfstandig en stelt diagnoses op het gebied van preventieve mondzorg. 

De praktijk is een innovatieve organisatie die naast kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige behandelingen ook met haar patiëntvoorzieningen een stapje verder gaat voor haar patiënten.
Zo heeft de praktijk een eigen administratie en is er elke dag een betrokken team van medewerkers achter de schermen actief.
Het betreft hier werken bij een tandheelkundige verwijspraktijk, waar tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen en medische specialisten patiënten naartoe kunnen verwijzen.
De praktijk heeft 9 behandelkamers en een enthousiast team van 40 medewerkers. Daarnaast werken we met kwalitatief hoogwaardige materialen en een selecte groep tandtechniekers/laboratoria voor de mooiste en duurzaamste resultaten. 

Is uw interesse gewekt? Mail dan direct uw cv + motivatiebrief. Voor meer informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Wijnand, ik ben bereikbaar op 06-41583933 en beantwoord graag al uw vragen.

lees meer

Gestelde eisen We zoeken:
Iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:
 • Een afgeronde opleiding op HBO opleiding Mondhygiënist heeft
 • Affiniteit heeft met parodontologie
 • Representatief is en goed in een team kan werken
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Ervaring is gewenst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Wij bieden:
 • Salariëring volgens de richtlijnen van de KNMT en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Zzp-ers op basis van percentage)
 • Een veelzijdige functie binnen een enthousiast, professioneel en vooral gezellig team.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Berg Uitzendgroep is gespecialiseerd in personeelsbemiddeling van goed opgeleid personeel op MBO, HBO en WO-niveau. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander een ideale match te maken tussen de werkzoekende en onze opdrachtgevers. Wij kijken nog echt naar jou cv en bespreken je wensen en voorkeuren. Op het moment dat we die goed in beeld hebben gebracht gaan we direct voor jou aan het werk.
Dit doen wij voor uiteenlopende functies in de sectoren bouw en techniek, ict en logistiek en mondzorg.

Of het nu voor een tijdelijke baan is op uitzendcontract of direct een vast dienstverband bij onze opdrachtgever? Wij komen graag met jou in contact om te bespreken wat voor werk je wilt doen!
Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, uitdaging en leuke collega's.

Op zoek naar een andere baan met nieuwe perspectieven? Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren! Zien we jou reactie tegemoet?

lees meer

Contactpersoon Dhr. Wijnand van den Berg
06-41583933
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mondhygienist in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures