Vacature Trainer Sales / Klantenservice - Arnhem

Arnhem

Jouw-Vacatures.nl
 • Jouw-Vacatures.nl Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Onze opdrachtgever gaat het team uitbreiden met een ervaren trainer. Weet jij eenvoudig kennis over te dragen, talenten te herkennen en benutten en een positief leerklimaat te creëren voor medewerkers met verschillend instapniveau? Dan is dit dé job voor jou.

Wat houdt het werk in?
Als trainer ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het opleiden van onze klantcontactmedewerkers. Je bent flexibel inzetbaar op onze locaties, waar je zorgt dat nieuwe collega's goed getraind kunnen starten aan hun eerste werkdag. Ook de bestaande pool met medewerkers train je met enige regelmaat op gesprekstechnieken, projectinhoud en sales of service techniek zodat zij blijven voldoen aan de kwaliteitstandaard.
Je schakelt veel met de teammanagers. Enerzijds om de vaardigheden en talenten van je trainees over te dragen en anderzijds om a.d.h.v. kwaliteitsanalyses te bepalen waar winst te behalen valt en/of een extra training nodig is. Je beheert en ontwikkelt trainingen, voor klassikale training en e-learning modules. Uit de (soms grote hoeveelheid) informatie die door de klant beschikbaar wordt gesteld weet je de key onderwerpen te destilleren en maak je uitnodigend trainingsmateriaal om de klantcontactmedewerkers zo goed mogelijk op te leiden, zodat zij nog beter en efficiënter hun werk kunnen doen.
Naast trainingen op onze locaties (vooral Arnhem en Deventer), verzorg je (met name in deze coronaperiode) online trainingen en weet je ook op afstand de medewerkers betrokken te houden en je trainingen interessant te houden. Je traint zowel projectinhoudelijk als de juiste competenties, communicatie- & salesvaardigheden en compliance. Daarnaast is het van groot belang dat het trainingsmateriaal van deze tijd is en blijft.
 

lees meer

Gestelde eisen Wat zoeken we in jou?
 • Je bent proactief, weet anderen te boeien, motiveren en coachen
 • Je bent commercieel- en servicegericht, representatief, sociaal en een teamplayer
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, schakelt snel tussen verschillende kennisniveaus en bent in staat tot improvisatie
 • Je bent flexibel en ook bereid om in de avonduren te werken
 • Je hebt je sporen verdiend als trainer en hebt 1 tot 3 jaar ervaring in de contactcenter of verkoop branche
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Wat bieden we jou
Een uitdagende en afwisselende functie (36-40 uur) met marktconform salaris*.
Maar we bieden je meer.
 • Een professioneel team met enthousiaste collega's
 • Contactcenters vol met leergierige medewerkers
 • Vakantiedagen, want ontspanning is ook belangrijk
 • Een reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap

lees meer

Bedrijfsomschrijving Daarom kies je voor ons.

Safety first
Zeker als het om je werk gaat! Wij snappen dat je misschien niet all out aan het job-hunten bent, maar wel uitermate nieuwsgierig bent naar een volgende stap. Wij begrijpen dat je dus liever niet wilt dat je werkgever nu al weet dat je de markt verkent. Als je via Jouw-Vacatures.nl solliciteert, is je privacy dan ook keurig gewaarborgd. Beloofd.

Geen loze woorden
Jouw-Vacatures.nl zit in Naarden, maar heeft een Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit. We communiceren helder. En maken beloften waar. Vinden we een match (tof!), dan rennen we niet weg, maar zorgen we voor een soepele onboarding. Lukt het niet? Dan helpt onze feedback je verder.

Strikt persoonlijk
Over de strikte vertrouwelijkheid hebben we het al gehad. Daar voegen we een flinke scheut persoonlijke aandacht aan toe. Standaard mailtjes? Doen we niet aan. En als er groot nieuws is, vertellen we dat ‘ouderwets' in een call. Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we je kunnen matchen!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Silvana van Putten
06 30 50 94 94
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Trainer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures